Lid worden van Libris of Blz.

Libris.nl, dé webwinkel van de zelfstandige Libris- en Blz.-boekhandel bij jou om de hoek

Er zijn ruim 220 zelfstandige Libris- en Blz.-boekhandels aangesloten bij Libris.nl. Elke boekhandel ziet er anders uit, met een eigen assortiment. Maar de liefde voor het boek wordt door alle boekhandels gedeeld.
Met elke aanschaf via www.libris.nl steunen klanten de lokale zelfstandige boekhandel. Wij geloven dat onze klanten graag in de boekhandel komen, maar ook gebruik maken van het gemak van online bestellen. Net wat je op dat moment uit komt. Op www.libris.nl kiest een klant voor een favoriete boekhandel, zodat de omzet naar die betreffende boekhandel gaat. Geen voorkeur voor een boekhandel omdat er geen in de buurt zit? Ook met deze willekeurige keuze gaat de omzet naar de zelfstandige boekhandel en zo blijft de zelfstandige boekhandel in de winkelstraat bestaan.

Over Libris

Binnen Libris werken circa 120 zelfstandige boekhandels samen, op het gebied van inkoop, marketing en internet. Het merk Libris staat vooral voor een gemeenschappelijk gevoel voor kwaliteit, liefde en kennis voor en over het boek. Elke Libris-boekhandel heeft zijn eigen karakter en unieke uitstraling. Wat de winkels bindt, is het brede assortiment literaire, informatieve, actuele en bijzondere uitgaven.

Libris-boekhandels zijn herkenbaar aan hun brede boekenassortiment, sterke lokale uitstraling en kwaliteit in service. Niet voor niets luidt de pay-off Libris {vol van boeken}. Die bevlogenheid zie je ook terug in de sponsoring-activiteiten, zoals de bekende Libris Literatuur Prijs, met veel landelijke media-exposure. Ook sponsort Libris de gewaardeerde Libris Geschiedenis Prijs waarmee historische boeken worden bekroond en een algemeen publiek aanspreken.

De Libris-boekhandel staat voor:

 • Kwaliteit
 • Breed assortiment boeken
 • Kennis en goed advies
 • Betrouwbaar en persoonlijk
 • Individuele uitstraling en karakter

Over Blz.

Blz. is een samenwerking tussen circa 100 zelfstandige boek- en kantoorvakhandels in de vaak wat kleinere steden, dorpen of winkelcentra. Elke winkel met een breed assortiment van boeken, kantoorartikelen, tijdschriften en wenskaarten heeft zijn eigen karakter, gezicht en uitstraling. Geen enkele Blz. boek- en kantoorvakhandel is hetzelfde. Allemaal profiteren ze van de samenwerkingsvoordelen van onze inkoopmarges en professionele winkelondersteuning.

De Blz. boek- en kantoorvakhandel staat voor:

 • Kwalitatief assortiment
 • Kennis en deskundig advies
 • Betrouwbaar en persoonlijk
 • Laagdrempelig
 • Kennis van de lokale markt
 • Eigen gezicht en uitstraling

Interesse in informatie of een vrijblijvend gesprek?

Uw contactpersoon: Andries Guliker

Andries Guliker is Manager Retail Service voor de formules Blz. en Libris binnen Libris Blz. BV 

Telefoon +31 (0)33 253 22 04
Mobiel +31 (0)6 53734558

 

Vul contactformulier in 
(vul uw gegevens in en wij nemen zsm contact met u op over de mogelijkheden voor lidmaatschap van Libris of Blz.)

pro-mbooks3 : libris