Boekenweek

Bestellingen geplaatst op 10 maart 2023 voor thuisbezorgen ontvangen op zaterdag 11 maart het geschenk. Op 11 maart ontvang je het Geschenk in de boekhandel en als ebook!

Een Boekenweek cadeautje van de boekhandel

Dit jaar is de Boekenweek van zaterdag 11 t/m zondag 19 maart. Met het thema Ik ben alles vieren we de veelvormigheid van onze identiteit. Hoewel de zoektocht naar wie je bent van alle tijden is, voelt die in de huidige tijdgeest dwingender, complexer en spannender dan ooit. Juist een boek stelt ons in staat om onszelf en anderen beter te leren kennen. Naast het geschenk geschreven door Lize Spit is er ook het Boekenweekessay, deze is geschreven door Raoul de Jong en verkrijgbaar in de boekhandel voor € 5,00 (op=op)

Boekenweek-geschenk cadeau
Tijdens de Boekenweek krijg je bij besteding van € 15,00 aan Nederlandstalige boeken De eerlijk vinder van Lize Spit, auteur van onder andere het boek Ik ben er niet en Het smelt, waarmee zij in 2017 de Nederlandse Boekhandelsprijs won, cadeau. Koop je voor tenminste € 15,00 aan Nederlandstalige ebooks dan ontvang je het Boekenweek-geschenk als ebook.

Boekenweekgeschenk

Het Boekenweekgeschenk is een cadeautje van je lokale boekhandel! bij aankoop van € 15,00 aan Nederlandstalige boeken of ebooks

Boekenweekessay

Het essay kun je reserveren bij de boekhandel (OP=OP), maar niet laten thuisbezorgen. 
Ook verkrijgbaar als ebook

pro-mbooks3 : libris