Boekenweek

Bestellingen geplaatst op 28 mei 2021 voor thuisbezorgen ontvangen op zaterdag 29 mei het geschenk. Op 29 mei ontvang je het Geschenk in de boekhandel en als ebook!

Een Boekenweek cadeautje van de boekhandel

Van 29 mei t/m 6 juni 2021 is het Boekenweek. Traditioneel vindt deze plaats in de maand maart, maar dit jaar is de Boekenweek i.v.m. de lockdown verplaatst naar de periode van 29 mei t/m 6 juni. De 86ste Boekenweek heeft als thema: Tweestrijd. Innerlijk conflict ligt aan de basis van de menselijke natuur. Het hart volgt niet altijd de rede, de onderbuik ondermijnt nogal eens het gezonde verstand en in de literatuur, in boeken, krijgt die Tweestrijd bij uitstek vorm.

Boekenweek-geschenk cadeau
Tijdens de Boekenweek krijg je bij besteding van € 15,00 aan Nederlandstalige boeken Wat wij zagen van Hanna Bervoets, auteur van onder andere het boek Welkom in het rijk der zieken en Fuzzie, cadeau. Koop je voor tenminste € 15,00 aan Nederlandstalige ebooks dan ontvang je het Boekenweek-geschenk als ebook.

NS is dit jaar twintig jaar hoofdsponsor van de Boekenweek. En wie wat te vieren heeft, trakteert! Daarom biedt NS (trein)lezers graag de Boekenweekgeschenken van de afgelopen 20 jaar aan als cadeautje, te lezen op de ereader of om als pdf te downloaden. Je kunt deze extra digitale Boekenweekgeschenken van 29 mei t/m 30 juni 2021 downloaden als e-boek of pdf middels een QR-code of webadres (ns.nl/boekenweek) achter in het geschenk.

NB: Dit jaar kun je NIET vrij reizen met het Boekenweekgeschenk.

 

Boekenweekgeschenk

Het Boekenweekgeschenk is een cadeautje van je lokale boekhandel! bij aankoop van € 15,00 aan Nederlandstalige boeken of ebooks

Boekenweekessay

Het essay kun je reserveren bij de boekhandel, maar niet laten thuisbezorgen en is ook verkrijgbaar als ebook

pro-mbooks2 : libris