An Introduction to the Physical Chemistry of Food

COUPLAND, John N. Taal: Engels

Gebonden

€ 84,95

Afwijkende levertijd: 28-30 werkdagen
An Introduction to the Physical Chemistry of Food

Gebonden

€ 84,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd t/m 31-12-2021 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren t/m 10 januari 2022
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

The remaining chapters focus on the formation and properties of specific structures in foods - crystals, polymers, dispersions and gels.Only a basic understanding of food science is needed, and no mathematics or chemistry beyond the introductory college courses is required.
ISBN
9781493907601
Vorm
Gebonden
Uitgever
Springer-Verlag New York Inc.
Druk
1e
Verschenen
01-01-2014
Taal
Engels
Pagina's
182 pp.
Genre
Geografie & Landbouw
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris