Leidinggeven

een stukje taart

Irvin Barnard Taal: Nederlands

Paperback

€ 24,95

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Leidinggeven

Paperback

€ 24,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Je bent leidinggevende en je hebt het druk, druk en druk. De waan van de dag regeert en tijd voor ontwikkeling en reflectie neem je nauwelijks. Terwijl leidinggeven steeds leuker wordt en beter gaat als je tijd die tijd wel neemt. Voorbeelden uit de praktijk van leidinggeven en voorbeelden van modellen, theorieën en inzichten helpen je bij die reflectie en ontwikkelingen. Het helpt je na te denken over je gedrag als leidinggevende en het helpt je bij het kiezen van de terreinen van kennis en vaardigheden waarop je jezelf verder wil bekwamen. De tekeningen van de hand van Maarten Claassen helpen de relativiteit en humor van leidinggeven in te zien.

Irvin Barnard heeft eerst een loopbaan als politieofficier afgerond en aansluitend een loopbaan als zelfstandig adviseur en interimmanager. Momenteel is hij werkzaam als programmamanager bij de rijksoverheid.

LinkedIn contacten over Irvin: Deze aanbeveling schrijf ik enkele maanden na het vertrek van Irvin uit onze organisatie. Want nu kan ik weten wat blijvend is. Irvin heeft lichtheid toegevoegd wat mij betreft. Door humor, spontaniteit en niet op de laatste plaats: altijd de deur van het kantoor open. Ook voor gepeupel van de vloer, waar ik mezelf in dit verband onder reken. Geen oppervlakkige glimlach, maar werkelijk vriendschappelijkheid. Klinkt het soft? Concreet heb ik ook door Irvin meer lef gekregen en ben ik effectiever geworden (en dat is niet per se een logische combinatie). Irvin was niet mijn leidinggevende, ik werkte niet eens op ‘zijn afdeling’. Maar hokjes zijn niet houdbaar lijkt me als Irvin komt...en soft is het nieuwe hard..of hart. Irvin is in staat om out of the box te denken en te handelen. 'Kan niet, bestaat niet’, er is altijd een oplossing. Irvin kenmerkt zich door zijn ongecompliceerd en kordate handelen. Het is een plezier om met Irvin te werken. On his own unconventional but pleasant way, he managed to bring together different interests and people in an almost impossible HR-software project for 8 collaborating but different customers.
ISBN
9789464027785
Vorm
Paperback
Uitgever
Pumbo.nl B.V.
Druk
1e
Verschenen
01-03-2021
Taal
Nederlands
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris