Tekens zijn overal

ebook

Leer de boodschappen van het universum zien en begrijpen

Laura Lynne Jackson Taal: Nederlands

ebook

€ 12,99

Tekens zijn overal

ebook

€ 12,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

<>Liefde vergaat nooit. Een boek vol hoop en troost.

De band die je hebt met je dierbaren verdwijnt niet na de dood. Je houdt niet ineens op met van iemand houden of aan iemand denken. En soms gebeurt er iets, droom je iets, voel je iets waarvan je denkt: zou het? Ben ik gek of is dit een teken? Zelfs de nuchterste mensen hebben weleens iets meegemaakt dat ze niet konden plaatsen.

Laura Lynne Jackson is een van de bekendste mediums uit de Verenigde Staten. In Tekens zijn overal laat ze ons door middel van voorbeelden zien dat wat we vaak instinctief voelen klopt. Ze vertelt verhalen van mensen die bizarre ervaringen hebben meegemaakt, zoals een moeder die sinds het overlijden van haar zoon overal herten tegenkomt; ze wordt er zelfs midden op de snelweg door gestopt. Of de vrouw die een dollarbiljet ontvangt met de naam van haar overleden man, als teken dat het goed met hem gaat. En het nummer van Elvis Presley dat Laura Lynne Jackson altijd op de sterfdag van haar vader ergens onverwacht hoort.

Als je ervoor openstaat, dan heb je geen medium nodig om je te vertellen wat je diep van binnen eigenlijk al weet. Tekens zijn overal is een boek vol liefde, hoop en troost.

Laura Lynne Jackson studeerde in Oxford en heeft jarenlang Engels gedoceerd. Ze is een gecertificeerd medium en is verbonden aan de Forever Family Foundation en Windbridge Research Center, waar ze ingezet wordt om mensen te helpen die iemand zijn verloren.

ISBN
9789000371808
Vorm
ebook
Uitgever
Spectrum
Druk
1e
Verschenen
04-06-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
304 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris