Even niet naar de winkel? Dan komen wij naar u.

Woon je in Gorinchem of omgeving en heb je iets nodig uit de winkel? Door de maatregelen voor het Covid-19 virus is dat tijdelijke niet mogelijk om te halen in de winkel. Daarom komen we naar u toe. Dit doen we uiteraard corona proof. 

Hoe werkt het?
1. Bel of mail ons met je bestelling.
2. Laat je 06-nummer en je adres achter.
3. Via SMS ontvang je een tikkie.
4. Tikkie betaald? Dan bezorgen wij het boek.

Of bestel uw boek hier via de webshop!

Graag roepen we u, als klant, op om uw cadeau's voor de feestdagen op tijd aan te schaffen. Hiermee voorkomen we de enorme drukte rond Sinterklaas en Kerst. Dus winkel slim, koop op tijd!

Dieter Tipt:

Orakel

Thomas Olde Heuvelt

€ 20,99

Thomas Olde Heuvelt is een van mijn favoriete schrijvers. Hij schrijft verhalen met bovennatuurlijke elementen, maar hij plaatst dat in een aanneembare, Nederlandse omgeving. Daardoor is het verhaal geloofwaardig. 
Zo lang de voorraad strekt zijn er gesigneerde exemplaren verkrijgbaar in de winkel.

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Maxima | Rick Evers | 9789046828083 € 24,99
Win | Harlan Coben | 9789022580660 € 20,99
Later | Stephen King | 9789022592809 € 20,99

Ebook van de Week

Van € 17,99 voor € 4,99
Actieperiode: 7 t/m 13 mei 2021

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Boekentip voor de meivakantie

Mindgym Journal

Wouter de Jong

€ 20,99
De meest efficiënte manier om mentaal fit te worden? Journaling! Met slechts vijf minuten schrijven per dag krijg je meer focus, rust en energie. Wetenschappelijk bewezen: journalen helpt je om • Meer positieve emoties te ervaren • Je doelen te realiseren • Creatiever te zijn • Beter om te gaan met stress Daarom schreef bestsellerauteur Wouter de Jong deze prachtig geïllustreerde Mindgym Journal. In het journal staan 168 grappige, uitdagende en verdiepende vragen die je meer daadkracht geven en inzicht bieden in je doelen, wensen en relaties. Zie het als een meet-and-greet met jezelf, waar je elke dag wat aan hebt. En na elke vraag mag je een streepje zetten op de voorkant van het boek, op de speciale connect-the-dots-afbeelding. Zo maak je zelf je voortgang zichtbaar. Kortom, je geest trainen was nog nooit zo leuk! Wouter de Jong is auteur van 'Mindgym: Sportschool voor je geest' en 'Superkrachten voor je hoofd' (voor kinderen), waar in totaal al meer dan 150.000 exemplaren van werden verkocht.

Boekennieuws

Auteur Hafid Bouazza (51) overleden

30-4-2021 ‘Ik heb roekeloos geleefd', citeerde De Volkskrant Hafid Bouazza toen zijn overlijden bekend werd gemaakt. De schrijver overleed..

Nieuwe datum Boekenweek: 29 mei t/m 6 juni

29-4-2021 De nieuwe datum van de Boekenweek is bekend: 29 mei t/m 6 juni. Het Boekenweekgeschenk geschreven door Hanna Bervoets krijgt u..

Splinter Chabot, Khalid Boudou en Aimée de Jongh schrijven geschenk 3PAK

14-4-2021 Bekende auteurs Splinter Chabot en Khalid Boudou en graphic novelmaker Aimée de Jongh schrijven voor 3PAK, het geschenk van de..
Lees verder

Onze leestip en evenementenagenda

Dieter tipt:

Het verlangen van de prins

Marco Kunst

€ 17,99

 

Dieter: "Een sprookjesachtig verhaal dat mij deed denken aan de Kleine Kapitein van Paul Biegel. Mede door de schitterende tekeningen van Marieke Nelissen een prachtige boek om (voor) te lezen"

Wat is er te doen bij ons?

pro-mbookslibr1 : libris