Garantie & Reparatie

 

1. Artikel defect ontvangen
Heb je een defecte tolino ereader ontvangen of is deze kapot gegaan binnen de zichttermijn van 14 dagen? Meld je klacht bij onze technische helpdesk via [email protected] of 033-2532300.
Wij lossen dit graag zo snel mogelijk voor je op.

 

2. Garantievoorwaarden

Welke garantie heeft mijn ereader?
Op de tolino ereader zit een fabrieksgarantie periode van 2 jaar. 

 

Wat wordt NIET gedekt door de garantie?
Je bent niet gedekt voor schade die veroorzaakt is door:
• Het laten vallen van het product
• Bliksem
• Kapotte USB aansluiting
• Verkeerd gebruikt van het product
• Waterschade bij de tolino shine en tolino page modellen
• Een defect scherm (strepen/vlakken/breuken/vlekken op het scherm)  


Toelichting: waterbestendigheid op de tolino vision 2/3HD/4HD/5:
De HzO-waterbestendigheid beschermt je tolino vision 2/3HD/4HD/5 optimaal tegen water. Water dat het toestel instroomt, loopt er zo weer uit zonder schade te veroorzaken.
De tolino vision 2/3HD/4HD/5 zijn bestand tegen 30 minuten in zoet water op max. 1 meter diepte. Bij zout water of zeepwater moet je het toestel afspoelen met leidingwater, de buitenkant goed afdrogen en gedurende 48 uur de binnenkant laten drogen.

 

Toelichting: zwarte strepen/breuken/schaduwvlekken op het scherm:
Strepen of vlakken op je scherm tonen helaas aan dat het scherm defect is. Kapotte pixels zorgen voor zwarte en witte strepen of vlakken op het scherm. 
Deze beschadigingen kunnen ontstaan doordat het apparaat bijvoorbeeld is gevallen of omdat er spanning op heeft gestaan. Door de druk breekt het interne scherm van de tolino. Er zijn dan geen barsten aan de buitenkant zichtbaar.
Beschadigingen aan het scherm vallen niet onder de garantie, binnen tolino is het dan ook niet mogelijk om hiervoor reparaties uit te voeren.

 

3. Artikelklacht melden
Ervaar je een klacht of defect binnen de garantie: meld je klacht bij onze technische helpdesk via [email protected]

Meld je een artikelklacht, dan kijken we of de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, op je persoonlijke situatie van toepassing zijn.
Als de klacht gegrond is, komen alle kosten, binnen de garantietermijn, voor rekening van Libris.nl. Je stuurt je tolino kosteloos op naar het antwoordnummer dat je van ons ontvangt.

4. Garantieperiode

Tolino ereader
Heb je een tolino ereader bij ons gekocht en deze gaat binnen 2 jaar na aankoop stuk, dan volgen wij bij het afhandelen van artikelklachten uiteraard de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. De hieronder getoonde garantieregelingen gelden onverminderd de rechten die je als consument hebt op basis van de wet.

Libris.nl geeft 2 jaar garantie op tolino ereaders (dit is de fabrieksgarantie).

 

Wettelijke garantie
De hierboven aangegeven garantie doet niks af aan de wettelijke garantie. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten.

Hostname: pro-mbooks3