juni

Boekpresentatie De gevleugelde geschiedenis van Nederland

donderdag 16 juni 2022

Op donderdag 16 juni wordt het prachtige boek Gevleugelde geschiedenis van Nederland bij ons in de winkel gepresenteerd en u kunt daar bij zijn!

De presentatie start om 17:30 uur met een korte introductie van Jan van Luiten, waarna Thijs Caspers (één van de auteurs) vertelt over zijn spectaculaire bijdrage van Van Gogh. Vervolgens zal het eerste exemplaar van het boek overhandigd worden aan Nico de Haan, die ook het voorwoord schreef. Aansluitend is er een hapje en een drankje en uiteraard de gelegenheid om het boek aan te schaffen en te laten signeren.

 

Meer informatie

Jozua Douglas op bezoek!

woensdag 29 juni 2022

Kinderboekenschrijver Jozua Douglas komt op bezoek bij ons in de winkel! Op woensdag 29 juni vertelt hij jou vanaf 14:00 uur alles over zijn boeken! Dus kom gezellig langs en vraag hem het hemd van zijn lijf! Of laat Jozua een handtekening zetten in jouw favoriete boek van hem. 

Meer informatie

juli

Libellen excursie

zaterdag 9 juli 2022

Op pad met natuurjournalist Kirsten Dorrestijn!

Voor haar ‘Het boek van de kleine dieren (en de wat grotere)’ ging Kirsten Dorrestijn met meer dan twintig experts het veld in op zoek naar het schitterende Nederlandse Dierenrijk. Samen met de experts onderzocht ze hoe het bijvoorbeeld gaat met onze egels, waar de boomkikkers zich verstoppen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat hommels vrolijk blijven rondvliegen.

 

Meer informatie