Kinderboekenweek | 6 t/m 17 oktober 2021

Kinderboekenweekgeschenk van Bette Westera

Het is weer feest, want het is Kinderboekenweek in de boekhandel. Deze week (of eigenlijk 1,5 week) staat alles in het teken van kinderboeken. Het thema van de Kinderboekenweek is "Worden wat je wil 
Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, of je goed bent in rekenen of juist in tekenen, of je vier jaar bent of al tien, ieder kind kan worden waar hij van droomt. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 (en natuurlijk ook daarvoor en daarna) kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

Koop je tijdens van 6 t/m 17 oktober voor € 12,50 of meer aan Nederlandstalige kinderboeken, dan ontvang je het geschenkboekje Tiril en de toverdrank van Bette Westera CADEAU (zolang de voorraad strekt).
Je krijgt het ebook geschenk ook wanneer je voor € 12,50 of meer aan Nederlandstalige kinder ebooks koopt in onze webshop.

Het Kinderboekenweekgeschenk
Rond haar tiende verjaardag ontdekt Tiril dat ze iets heel bijzonders kan: van gedaante veranderen, net als haar lievelingsgod Loki. Haar gave heeft ze hard nodig wanneer ze op zoek gaat naar een toverdrank die zelfs van de eenvoudigste schapenboer een dichter maakt...

 

 

Het Prentenboek voor de Kinderboekenweek is wel online te bestellen, maar kunt u alleen afhalen. Wilt u weten waar het het Prentenboek op voorraad is Check hier de voorraad in de boekhandel!

De clip voor de Kinderboekenweek - Kinderen voor Kinderen 2021

Winnaar Gouden Griffel 2021

Gozert

Pieter Koolwijk

€ 15,99
Ties heeft een probleem. Tenminste… dat vinden de meeste mensen. Ties vindt dat niet: hij heeft een vriend. Gozert. De tofste, leukste, stoerste, coolste vriend die je je kunt voorstellen. Alleen is Ties de enige die Gozert ziet en hoort. En de plannen van Gozert zijn zo fantastisch dat Ties erdoor in moeilijkheden komt… Ties’ ouders willen dat Gozert verdwijnt en nemen een ingrijpende beslissing. Maar Ties wil helemaal niet van Gozert af. Wat moet hij doen?

Winnaar Gouden Penseel 2021

Hele verhalen voor een halve soldaat

Benny Lindelauf

€ 22,99
Zes broers worden opgeroepen om dienst te nemen in het leger. Op weg naar het front moeten ze zich melden bij een grenspost. Geschikte giften of geld om de grens te kunnen passeren, bezitten de broers niet. Verhalen kennen ze echter in overvloed. Verhalen over een behekst meer, over een poppenspeler die over lijken gaat om succes te hebben en over een jongeman die zo mooi is dat de mannen uit zijn dorp hem van pure jaloezie het liefst een kopje kleiner maken. De broers vertellen en vertellen alsof er een leven van af hangt. En dat is ook zo.

 


Nieuwe kinderboeken

Bekijk alle boeken
Pony | R.J. Palacio | 9789045127293 € 18,99
Fake! | Carry Slee | 9789048860838 € 17,99
pro-mbooks3 : libris