Leesteken Nieuwsbrief

Ontvangt u onze LeestekenNieuwsbrief al? Aanmelden kan hier!

Leestekenlezing: Arjan Dwarshuis over 'Zomergasten, doortrekkers en overwinteraars'

 

Dinsdag 14 juni komt Arjan Dwarshuis bij ons vertellen over zijn nieuwe boek Zomergasten, doortrekkers en overwinteraars.Nederland, vogelland in 4 seizoenen.

Ultieme vogelaar Arjan Dwarshuis (schreef eerder Een bevlogen jaar, over zijn poging het wereldrecord vogelspotten te verbeteren) weet zo enthousiast en beeldend over vogels, vogelgebieden en de seizoenen te vertellen, dat je er meteen op uit wilt trekken met verrekijker en notitieboekje.

Arjan beschrijft zijn favoriete vogelplekken in alle 12 provincies en tipt de verborgen pareltjes van de Nederlandse wildernis. Daarnaast zet hij zijn kennis en kunde in ten behoeve van natuurbehoud, wat in dit boek ook een belangrijk thema is.

Tijdens de lezing vertelt hij over zijn boek en zal daarbij ook uitgebreid beeldmateriaal laten zien. Meld je snel aan om er ook bij te kunnen zijn. Dit kan via [email protected] of 0299 771834.

Wanneer: dinsdag 14 juni, 20.00 uur

Waar: Het Leesteken

Entree: €10,-

Volg ons ook op onze socale media voor actuele tips

 

Via Facebook en Instagram geven wij dagelijks tips, dus volg ons ook daar, dat vinden wij leuk!

Agenda

14
jun
Leestekenlezing: Arjan Dwarshuis over 'Zomergasten, doortrekkers en overwinteraars' Dinsdag 14 juni komt Arjan Dwarshuis bij ons vertellen over zijn nieuwe boek Zomergasten, doortrekkers en overwinteraars.Nederland, vogelland in 4 seizoenen. Ultieme vogelaar Arjan Dwarshuis (schreef.. Meer informatie
banner banner

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 14,99 voor € 4,99
Actieperiode: 13 t/m 19 mei 2022

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Het nieuwe boek van Lucinda Riley, reserveer nu, verschijnt 24 mei

De geheimen van de kostschool

Lucinda Riley

€ 24,99
In de spannende roman De geheimen van de kostschool van Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen wordt op een kleine, exclusieve kostschool in Norfolk een leerling dood aangetroffen. De schokkende gebeurtenis is volgens het schoolhoofd een tragisch ongeval, maar de politie is daar niet zo zeker van. Detective Jazz Hunter wordt op de zaak gezet en probeert door te dringen in de gesloten wereld van de kostschool. Maar al snel nemen de gebeurtenissen een verontrustende wending, en blijkt er veel meer aan de hand dan een noodlottig ongeval. Jazz komt steeds meer te weten over de docenten, leerlingen en oud-leerlingen van de school, maar als een van de verdachten vermist wordt en er in de kelder een gruwelijke ontdekking gedaan wordt, weet Jazz dat ze snel moet handelen. De kostschool verbergt geheimen die duisterder zijn dan Jazz ooit had kunnen vermoeden… De geheimen van de kostschool is een razend spannend verhaal waarin familiebanden en hartverscheurende geheimen centraal staan, met in het middelpunt een stoere detective, die haar eigen keuzes durft te maken en altijd haar intuïtie volgt. ‘Gruwelijk spannend, vanaf de eerste pagina. Voor je het weet, ben je vijfhonderd bladzijden verder en sla je de roman met een zucht dicht.’ – Nederlands Dagblad ‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ — De Telegraaf

Boekennieuws

Auteur Jeroen Brouwers (82) overleden

11-5-2022 De schrijver, polemist en essayist Jeroen Brouwers is overleden, meldt zijn uitgever Atlas Contact. Hij won vorig jaar de Libris..

Wormmaan van Mariken Heitman wint de Libris Literatuur Prijs 2022

9-5-2022 Wormmaan van Mariken Heitman heeft de 29ste Libris Literatuur Prijs gewonnen en het bijbehorende prijzengeld van 50.000 euro. De..

Terra Ultima wint Woutertje Pieterse Prijs 2022

2-4-2022 Debutanten Raoul Deleo en Noah J. Stern zijn de winnaars van de 35e Woutertje Pieterse Prijs voor het mooiste kinderboek van het..
Lees verder
pro-mbooks2 : libris