Leesteken Nieuwsbrief

Ontvangt u onze LeestekenNieuwsbrief al? Aanmelden kan hier!

Leestekenlezing: Arjan Dwarshuis over 'Zomergasten, doortrekkers en overwinteraars'

 

Dinsdag 14 juni komt Arjan Dwarshuis bij ons vertellen over zijn nieuwe boek Zomergasten, doortrekkers en overwinteraars.Nederland, vogelland in 4 seizoenen.

Ultieme vogelaar Arjan Dwarshuis (schreef eerder Een bevlogen jaar, over zijn poging het wereldrecord vogelspotten te verbeteren) weet zo enthousiast en beeldend over vogels, vogelgebieden en de seizoenen te vertellen, dat je er meteen op uit wilt trekken met verrekijker en notitieboekje.

Arjan beschrijft zijn favoriete vogelplekken in alle 12 provincies en tipt de verborgen pareltjes van de Nederlandse wildernis. Daarnaast zet hij zijn kennis en kunde in ten behoeve van natuurbehoud, wat in dit boek ook een belangrijk thema is.

Tijdens de lezing vertelt hij over zijn boek en zal daarbij ook uitgebreid beeldmateriaal laten zien. Meld je snel aan om er ook bij te kunnen zijn. Dit kan via [email protected] of 0299 771834.

Wanneer: dinsdag 14 juni, 20.00 uur

Waar: Het Leesteken

Entree: €10,-

Volg ons ook op onze socale media voor actuele tips

 

Via Facebook en Instagram geven wij dagelijks tips, dus volg ons ook daar, dat vinden wij leuk!

banner banner

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Pony | R.J. Palacio | 9789045127293 € 18,99
Rateiland | Jo Nesbo | 9789403138411 € 23,99

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 11,99 voor € 4,99
Actieperiode: 1 t/m 7 juli 2022

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Verschijnt binnenkort, reserveer nu!

Koraalrif

Suzanne Vermeer

€ 12,99
Paula Visser wordt door de weduwe van haar kennis Jim om hulp gevraagd. Zeven jaar geleden werd Jim in verband gebracht met de verdachte dood van zijn assistent Lucy. Om Jims naam te zuiveren moet Paula er tijdens haar reis door Amerika samen met privédetective Stewart achter komen wat er met Lucy is gebeurd. Terwijl Paula en Stewart het leven van een vrouw die zo onzichtbaar mogelijk door het leven ging proberen te ontrafelen, worden zij met harde hand tegengewerkt. Wanneer hun zoektocht hen van L.A. naar Mexico leidt, komt een noodlottige confrontatie steeds dichterbij…

Boekennieuws

Auteur Remco Campert (92) overleden

4-7-2022 De schrijver en dichter Remco Campert is op 92-jarige leeftijd overleden. Hij overleed afgelopen nacht in zijn woonplaats..

Longlist Libris Geschiedenis Prijs 2022 bekendgemaakt

2-7-2022 De longlist met tien kanshebbers voor de Libris Geschiedenis Prijs 2022 is 2 juli bekendgemaakt in dagblad Trouw Uit een lijst van..

Zilveren Griffels en Penselen 2022 uitgereikt

22-6-2022 De prijzen voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar zijn vandaag uitgereikt tijdens een feestelijke boottocht met de..
Lees verder
pro-mbooks3 : libris