Libris Luisterboeken-app voor Android en iOS

Libris.nl heeft een eigen app voor iedereen met een Android smartphone of tablet en voor iedereen met een iPhone, iPad en iPod Touch. De Libris Luisterboeken-app is gratis en maakt het downloaden en afspelen van uw aankopen bij Libris.nl heel eenvoudig.

  • Alle digitale luisterboeken die u ooit bij Libris.nl heeft gekocht kunt u met de app downloaden en afspelen. Om opslagruimte te besparen kunt u de luisterboeken ook weer verwijderen (en later opnieuw downloaden).
  • De Libris Luisterboeken-app onthoudt precies waar u bent bij het beluisteren van een luisterboek. Het is ook mogelijk tussendoor naar een ander luisterboek te luisteren. De luisterposities van elk incompleet afgespeeld luisterboek worden allemaal onthouden.
  • U kunt blijven luisteren terwijl u andere dingen doet op uw device, want de Libris Luisterboeken-app speelt op de achtergrond door.

 

Hoe werkt het?

Download de app in de Google Play Store of de App Store

  • Voor iOS downloadt u hier de app in de App Store. De Libris Luisterboeken-app ondersteunt alle Apple apparaten met iOS versie 10.3 en hoger. U kunt ook zoeken naar Libris Luisterboeken in de App store op uw iPhone, iPad of iPhone Touch. 
  • Voor Android downloadt u hier de app in de Google Play Store. De Libris Luisterboeken-app ondersteunt alle Android apparaten vanaf Android 7.1 en hoger. U kunt ook zoeken naar Libris Luisterboeken in de Google Play Store op uw Android smartphone of tablet.

Vervolgens kunt u uw aangekochte luisterboeken inladen:

  • U moet eenmalig uw login-naam (e-mailadres) en wachtwoord in de Libris Luisterboeken-app invoeren. Dat zijn dezelfde gegevens als u hier op de website van Libris.nl gebruikt. Vervolgens wordt automatisch uw complete aankoopoverzicht ingeladen.
  • Een luisterboek wordt pas in de app gedownload als u dit wil afspelen. Is er weinig opslagruimte beschikbaar, dan kunt u een eenmaal beluisterd luisterboek ook weer van het apparaat verwijderen.
  • Gebruik de ververs-knop boven in de Libris Luisterboeken-app om de aankopen te actualiseren als u nieuwe luisterboeken gekocht heeft.

Vanaf mei 2023 heeft de Libris Luisterboeken-app een nieuwe en verbeterde versie. Heeft u de app vóór mei 2023 aangekocht dan kunt u de app updaten:

  • Op Apple apparaten kunt u uw app via de App Store automatisch updaten.
  • Op Android apparaten dient u de oude app te verwijderen, waarna u de nieuwe versie via de Google Play Store installeert.

 

Wij horen graag van u!
Heeft u vragen of tips? Stuur een mail naar [email protected].
Vindt u het een leuke app? Plaats dan een recensie in de App Store of Google Play Store.

Libris Luisterboeken app

Download de Libris Luisterboeken-app in de App store 

De Libris Luisterboeken-app ondersteunt alle Apple apparaten met iOS versie 10.3 en hoger. 

Download de tolino App in de App Store

 

De Libris Luisterboeken-app ondersteunt alle Android apparaten vanaf Android 7.1 en hoger. 

Hostname: pro-mbooks2