Ereaders

Tolino is de ereader van de Libris en Blz. boekhandels. Ontdek het gemak van digitaal lezen met de uitstekende services van tolino en het gevarieerde ebookaanbod van Libris. Zo geniet je overal en op elk moment van de mooiste verhalen. Switch eenvoudig tussen lezen op je tolino ereader, mobiele telefoon, tablet of computer dankzij de tolino app en tolino webreader.

Waarom kiezen voor tolino?

✔️ Steun je lokale boekhandel: zowel de opbrengst van de ereader, als de ebooks die je aankoopt via de tolino ereader of boekhandelswebsite gaan naar je favoriete boekhandel.

✔️ Comfortabel lezen: dankzij het haarscherpe beeldscherm van de tolino lees je net zo relaxed op het scherm als op papier. Het speciale display reflecteert niet in de zon en lichtsterkte kun je naar wens aanpassen. Leesplezier op elke plaats en tijd gegarandeerd!

✔️ Gemakkelijk bestellen: bestel via de webshop op je ereader of op een ander apparaat via de website van je boekhandel en het ebook verschijnt direct op je tolino.

✔️ Aantrekkelijke acties: onze ebookacties bieden vele mooie titels sterk in prijs verlaagd, met iedere vrijdag een Ebook van de Week voor maar 4,99!

✔️ Tolino Cloud: met deze online opslag worden je ebooks veilig opgeslagen én gesynchroniseerd op de tolino ereader, leesapp en webreader.

✔️ Vrijheid: dankzij het open ecosysteem van tolino kies je zelf bij welke boekhandelaar je je ebooks koopt. Eerder ebooks gekocht bij een andere aanbieder? EPUB-bestanden zet je eenvoudig over naar de tolino.

✔️ Uitstekende service: onze klantenservice helpt je graag via de website, e-mail of telefoon, of informeer bij je boekhandel. Service en persoonlijk contact staan bij ons voorop om jouw leesplezier te vergroten.

Tolino ereaders

Onze tolino ereaders vergelijken en bestellen

Accessoires

Bescherm je ereader met een van onze covers

Ebookacties

Onze voordelige ebookacties, zoals het Ebook van de Week voor 4,99!

window.addEventListener('load', function () { let carousel_51144116_object = new Carousel('carousel_51144116', 1, 3); })
Wat is tolino?

Ontdek de mogelijkheden van digitaal lezen met tolino

App en webreader

Altijd en overal online toegang tot je ebooks

Klantenservice

Heb je een vraag over je ebook of tolino ereader? We helpen je graag!

window.addEventListener('load', function () { let carousel_6950087_object = new Carousel('carousel_6950087', 1, 3); })

Hostname: pro-mbooks3