PeZZi PaZZi

Welkom bij PeZZi PaZZi

Eigenaresse Angelique Salvaggio heet u van harte welkom in de sfeervolle boekhandel in de leukste winkelstraat van Weesp.  Sinds 1 september 2018 is PeZZi PaZZi gevestigd in een monumentaal pand op nummer 46 in de Slijkstraat. We richten ons op mooie jeugdboeken en literatuur.

Wij helpen u graag in de winkel maar tevens online aan e-books, luisterboeken en gewenste bestellingen. 

Winkel en online

Graag geven wij advies over een passend boek voor degene die u wilt verrassen met een prachtig cadeau. Ook hebben we een divers assortiment met cadeauartikelen voor jong en oud, waaronder de prachtige knutsel- en stickerpakketjes van Djeco, logische denkspelletjes van Smartgames en de kaarstpelletjes van o.a. 999 games en Black Stories. U kunt ook bij ons terecht voor de wenskaarten/boekjes van Kakkerlakjes, Grafiquelien, Bloom your message en Forever Cards.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle acties, lezingen en nieuw te verschijnen boeken!

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief >

 

ACTUELE OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m vrijdag 9:30 -17.30 u

Zaterdag 9:30 - 17:00 u

 

PEZZI PAZZI TIJDENS SLUIS- EN BRUGGENFEEST

In verband met de festiviteiten in de binnenstad kunnen er op vrijdag en zaterdag geen leveringen plaats vinden. U kunt uw boeken, die u voor het weekend nodig hebt, bestellen tot en met uiterlijk woensdag 24 aug. U kunt ook voor de optie thuis bezorgen kiezen via de website, dan kunnen de boeken ook op vrijdag en zaterdag thuis bezorgd worden door post NL.

 

BESTELLEN

Het is altijd mogelijk om boeken te bestellen via de website. U kunt tijdens het bestellen betalen, maar het is ook mogelijk om contactloos te pinnen in de winkel.

Vragen?
Bel naar 0294 769007. We zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zaterdag van 9.30-17.30 uur.

 

BOEKVERKOPER VAN HET JAAR 2022/2023

Geweldig nieuws! Dankzij al jullie stemmen is Angelique doorgestoten tot de shortlist van Boekverkoper van het Jaar 2022/2023.

Zo ongelooflijk spannend! We zijn enorm dankbaar en geroerd door alle stemmen, de hartelijke bijval en het enthousiasme van iedereen. Nu gaat een vakjury beoordelen welke van de vijf genomineerden de titel Boekverkoper van het Jaar 2022-2023 toekomt. Op 29 augustus wordt het bekend gemaakt.

 

 

WEESP / OEKRAÏNE

Ook in Weesp gebeuren er prachtige dingen voor Oekraïne: Schrijver Rindert Kromhout heeft een oude Oekraïense volksvertelling bewerkt; deze is vervolgens in het Oekraïens vertaald en in beide talen in een prachtig geïllustreerd boekje opgenomen. Op 29 juni bood Rindert het boekje Serko en de Wolf aan Marieke Zeeman aan, die les geeft aan Oekraïense vluchtelingenkinderen in Weesp. Zo kan Marieke samen met de kinderen het boek lezen!
Het boekje is bij ons te koop, de opbrengsten gaan volledig naar de vluchtelingen.

 

 

 

 

Assortiment

WHITE GOBLIN / DJECO / SMART GAMES

Naast boeken, agenda's en kalenders hebben wij ook een ruim assortiment aan spellen en knutselspullen, zoals de mooie, uitdagende spellen van White Goblin, leuk voor diverse leeftijden en samenstellingen. We hebben o.a Sushi Go, Qwixx, The Game, Codenames en The Mind. Daarnaast hebben we het prachtige origamiwerk van Djeco, de IQ spellen van Smart Games in huis en de nieuwe spannende puzzels van Ravensburger. Het zijn stuk voor stuk prachtige presentjes om te geven en te krijgen!

 

              

 

WEESP

Diefstal en Moord - een nieuw boek van Weesper auteur Frank Franke over drie vrienden, die samen avonturen beleven in Weesp in de jaren vijftig. De auteur beschrijft delen van Weesp die in de loop van de jaren zijn verdwenen, veranderd of gewijzigd zijn. Met deze details uit het historische Weesp hoopt Franke dat het boek leerzaam is, maar ook dat het Weesp van die tijd tot leven wordt gewekt alsof er een film wordt afgespeeld.

 

Kent u de Weesper Monumentjes al? Een hele bijzondere kaartenserie, gemaakt door Simone Bijlard - in een box.

 

 

 

white text

Nieuw in de boekhandel!

De 6:20 man

David Baldacci

€ 24,99
Voormalig Army Ranger Travis Devine werkt als financieel analist op Wall Street. Zes dagen per week neemt hij de trein van 6:20 om naar New York te forenzen. Wanneer op een dag een van zijn collega’s wordt vermoord, wordt Travis aangemerkt als verdachte. Tegelijkertijd wordt hij door Homeland Security onder druk gezet om zijn baas, multimiljonair Bradley Cowl, te bespioneren. Weigeren is geen optie, want de geheime dienst dreigt de duistere reden naar buiten te brengen waarom Travis het leger heeft moeten verlaten. Langzaam maar zeker komt Travis erachter dat de financiële wereld waarin hij verstrikt is geraakt, net zo dodelijk is als de oorlogen waarin hij als Ranger vocht. En veel verraderlijker…

Boekennieuws

Auteur Remco Campert (92) overleden

4-7-2022 De schrijver en dichter Remco Campert is op 92-jarige leeftijd overleden. Hij overleed afgelopen nacht in zijn woonplaats..

Longlist Libris Geschiedenis Prijs 2022 bekendgemaakt

2-7-2022 De longlist met tien kanshebbers voor de Libris Geschiedenis Prijs 2022 is 2 juli bekendgemaakt in dagblad Trouw Uit een lijst van..

Zilveren Griffels en Penselen 2022 uitgereikt

22-6-2022 De prijzen voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar zijn vandaag uitgereikt tijdens een feestelijke boottocht met de..
Lees verder

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Pony | R.J. Palacio | 9789045127293 € 18,99
Rateiland | Jo Nesbo | 9789403138411 € 23,99

white text

Ebook van de Week

Van € 14,99 voor € 4,99
Actieperiode: 19 t/m 25 aug 2022

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks
pro-mbooks3 : libris