De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 21,06

Afwijkende levertijd: 1 tot 2 werkdagen.
Gratis bezorging vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Al is de waarheid nog zo snel, de leugen achterhaalt hem wel. Dit zou het motto kunnen zijn van Keet, een kordate negentigjarige die het niet zo nauw neemt met de waarheid. Dochter Jolijt probeert haar moeder geheimen te ontfutselen, maar dat vergt een enorme inspanning. Zonder hulp van de overige gezinsleden kan ze die klus niet klaren en ook zij hebben allemaal iets te verbergen binnen de familie geschiedenis. Centraal staan de vragen ‘Hoe is de man van Keet aan zijn einde gekomen?’ en ‘Welke rol spelen de zus van Keet en haar man Salvatore?’ Het verhaal speelt zich af in 2018, met talloze terugblikken op de jaren dertig tot zeventig van de vorige eeuw. De vele historische feiten in het verhaal kloppen allemaal, de rest zou echt gebeurd kunnen zijn. KEET is het tweede deel van een trilogie die bestaat uit de boeken JOLIJT (2017) , KEET (2018) en OLIJK (2019). Het is een vervolg op Jolijt, maar apart te lezen. Wel worden vragen uit het vorige deel beantwoord, zoals ‘Waar is Hendrik nu?’ en ‘Blijft Ben op het rechte pad?’ Met een hoofdstuk uit dit boek won de auteur in april 2018 de "Rotterdam Schrijft" prijs.
ISBN
9789402178838
Vorm
Paperback
Uitgever
Brave New Books
Druk
1e
Verschenen
12-07-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
156 pp.
Genre
Romans
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris