Michael Schumacher

ebook

de biografie

Karin Sturm Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,99

Michael Schumacher

ebook EPUB

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Michael Schumacher werd een sportlegende dankzij een zeldzame combinatie van extreme professionaliteit en koelbloedigheid. Zijn tegenstanders vreesden de nietsontziende, vastbesloten coureur die alles deed om zijn doelen te bereiken. Zijn tragische ski-ongeval in december 2013 schokte de hele wereld. Wat een bittere ironie: een zevenvoudig wereldkampioen die zijn hele carrière nauwelijks noemenswaardig letsel oploopt, en dan tijdens een familie-uitje in de Franse Alpen zo zwaar ten val komt.

Thuis was hij de liefhebbende echtgenoot en vader, op het circuit stond hij bekend als 'race-robot' - koel, perfect, onaantastbaar, altijd 'in control'.

De gerenommeerde sportjournaliste Karin Sturm is dé Schumacher-kenner bij uitstek. Ze maakt al dertig jaar deel uit van de Formule 1-wereld en kent Schumacher vanaf het begin van zijn loopbaan. Sturm maakt in deze biografie bewust ruimte voor de mens achter de wereldkampioen en schetst zo een compleet beeld van de beste Formule 1-coureur aller tijden.

ISBN
9789048821488
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Carrera
Druk
1e
Verschenen
30-07-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
253 pp.
Genre
Sport & Spel
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris