Welkom bij Pantheon

Pantheon Boekhandel is onderdeel van Boekholt Boekhandels en is gevestigd aan de Sint Antoniesbreestraat in de Nieuwmarktbuurt. Onze literatuurafdeling is gezichtsbepalend en we hebben een uitgebreide non-fictieafdeling. Daarnaast hebben we een groot assortiment kookboeken, kinderboeken, thrillers en boeken over Amsterdam. Op de 1e verdieping bevindt zich reisboekhandel Boekholt A la Carte.

We helpen u graag om het juiste boek te vinden. Dus spreek ons vooral aan in de winkel, neem telefonisch of online contact op of laat u inspireren door onze leestips.

Wanneer u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans de volgende dag. Uiteraard kunt u uw boeken ook thuis laten bezorgen, die zijn er - afhankelijk van de verzendtijd - binnen 24 uur tot enkele dagen.

 tips   activiteiten   nieuwsbrief    over ons   

Adres

Pantheon Boekholt 
Sint Antoniesbreestraat 134
1011 HB Amsterdam
020-622 94 88

[email protected]

Aanmelden facebook   Logo instagram Inschrijven nieuwsbrief Logo X (voormalig Twitter)

Openingstijden

maandag 11.00 - 18.00 uur
dinsdag 09.00 - 18.00 uur
woensdag 09.00 - 18.00 uur
donderdag 09.00 - 18.00 uur
vrijdag 09.00 - 18.00 uur
zaterdag 10.00 - 18.00 uur
zondag 12.00 - 17.00 uur

Op 1e Paasdag, 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten

 

Met onregelmatige regelmaat versturen wij een nieuwsbrief met daarin onze persoonlijke boekentips, lezingen en evenementen, de nieuwste titels, lezingen, aankondigingen, boekennieuws, en meer literair leuks. Ook ontvangen? Meldt u dan via deze link aan. Binnenkort zijn onze oude nieuwsbrieven hier ook terug te lezen. 

 

ONZE BOEKENTIPS

In de winkel kunt u ons natuurlijk altijd vragen wat we nu lezen, wat we u aanraden of wat een geschikt boek is om cadeau te geven, maar ook online helpen we u graag op weg! Dat doen we op onze leestipspaginaHier leest u wat wij zoal gelezen hebben, waarom dat aanraders zijn, maar ook bijvoorbeeld onze eindejaarslijstjes en zomerboekentips.  

 

  • English books
  • Top 10 Kookboeken

Hostname: pro-mbooks3