Het voorlezen begint weer!

Stukje bij beetje keren we terug naar normaal. Dat betekent dat ook het wekelijkse peutervoorleeskwartiertje op dinsdag om 10:00 uur weer van start kan gaan. Voorlopig wel op aanmelding, zodat het niet te druk in de winkel wordt.

Nog steeds helpt u ons enorm door uw bestellingen door te geven via [email protected] of door te bellen naar 020-4218324. We zorgen dan dat uw bestelling zo snel mogelijk voor u klaarligt. 

Als u niet naar de winkel kunt komen, dan is bezorgen in de buurt uiteraard ook mogelijk. 

Alvast hartelijk bedankt!

De Amsterdamse Boekhandel wordt een coöperatie

En daar hebben we coöperanten voor nodig! Lees onze coöperatiebrief voor meer informatie, of loop binnen in de winkel. We vertellen u graag wat onze plannen zijn en hoe u mee kunt doen!

Het nieuwe boek van Lucinda Riley, dé bestsellerauteur van de eeuw, reserveer nu!

De liefdesbrief

Lucinda Riley

€ 21,99
In de spannende roman De liefdesbrief laat Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen, wederom haar vermogen om lezers te betoveren zien. Een adembenemend verhaal van dé bestsellerauteur van de eeuw. In De liefdesbrief stuit de jonge journaliste Joanna per toeval op een brief van de pas overleden legendarische acteur James Harrison, met aanwijzingen die naar een explosief geheim leiden. Terwijl Joanna langzaam het verhaal ontrafelt, ontdekt ze dat meer mensen de brief willen hebben, en haar ten koste van alles zullen proberen tegen te houden… Welk geheim nam de acteur mee in zijn graf? En waarom willen juist de mensen uit de hoogste kringen dat dat geheim nooit wordt onthuld? De liefdesbrief is een meeslepend en wervelend verhaal, vol geheimen, spanning en onvergetelijke wendingen. ‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ — De Telegraaf

Boekennieuws

De zoete zusjes & Het leven van een Loser winnen de Kinderjury 2021

24-6-2021 Het boek Zoete Zusjes zoeken een schat van Hanneke de Zoete wint de Kinderjury, de Lezersprijs van de Kinderboekenweek en de enige..

Zilveren Griffels en Penselen 2021 uitgereikt

23-6-2021 De Griffel- en de Penseeljury’s trokken afgelopen dagen door het land om kinderboekenauteurs en -illustratoren op hun uitgeverij..

Thalia Verkade en Marco te Brömmelstroet winnen Brusseprijs 2021

7-6-2021 Thalia Verkade en Marco te Brömmelstroet hebben de Brusseprijs 2021 gewonnen. Hun boek Het recht van de snelste. Hoe ons verkeer..
Lees verder
pro-mbookslibr1 : libris