Help ons de lockdown door!

Lieve klanten,

Net als vorig jaar moeten we vlak voor de kerst dicht. Natuurlijk zijn we er wél voor jullie!
Je kan ons bellen (020-4218324) of mailen ([email protected]) en dan kan je je boeken ophalen bij ons afhaalloket voor de winkel. Woon je in de buurt, dan bezorgen onze vrijwilligers de boeken bij je aan huis en kun je via onze mobiele pin betalen.

Bovendien: We gaan door als coöperatie! We hebben nog wel leden nodig, kijk op onze coöperatiepagina voor meer informatie. 

Groetjes,
Denis Stirler

Help ons de lockdown door

De Amsterdamse Boekhandel wordt een coöperatie

En daar hebben we coöperanten voor nodig! Lees de speciale coöperatiepagina voor meer informatie, of loop binnen in de winkel. We vertellen u graag wat onze plannen zijn en hoe u mee kunt doen!

white text

Het verraad van Anne Frank, verschijnt 17 januari. Reserveer nu!

Het verraad van Anne Frank

Rosemary Sullivan

€ 22,99
Een internationaal team laat met nieuwe technologieën en revolutionaire onderzoeksmethoden een licht schijnen op de vraag waarop velen sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog een antwoord hebben proberen te vinden: wie verraadde Anne Frank? Wereldwijd hebben meer dan dertig miljoen mensen Het Achterhuis gelezen, het dagboek dat Anne Frank bijhield in de jaren dat ze met haar ouders en zusje was ondergedoken totdat ze in augustus 1944 werden opgepakt en gedeporteerd. Ondanks de vele boeken, films, toneelstukken en documentaires die er aan Annes leven zijn gewijd, is nooit duidelijk geworden wie haar en haar familie heeft verraden. En waarom. Met grote nauwkeurigheid heeft een team van onderzoekers, onder leiding van oud-FBI-agent Vincent Pankoke, tienduizenden pagina’s documenten – sommige waren tot op heden onbekend –, verslagen van interviews en eerdere politieonderzoeken bekeken en nageplozen. Een uniek internationaal coldcaseteam in Nederland, bestaande uit historici, criminologen, datawetenschappers, forensisch experts, journalisten en politiemedewerkers, heeft nauwgezet de maanden in beeld gebracht die leidden tot de aanhouding van de familie Frank.

Boekennieuws

Winnaar van de Mooiste Boekomslag 2021 is Noem geen namen geïllustreerd door Mark Janssen en ontworpen door Nanja Toebak

13-1-2022 Met ruim 20 procent van de stemmen heeft Noem geen namen van Astrid Sy de verkiezing van het Mooiste Boekomslag van 2021 gewonnen...

Ik ga leven van Lale Gül wint NS Publieksprijs 2021

17-11-2021 Ik ga leven van Lale Gül heeft de NS Publieksprijs 2021 gewonnen en is daarmee het Boek van het Jaar 2021. De winnaar werd zojuist..

Nominaties NS Publieksprijs bekend

20-10-2021 De genomineerden voor de NS Publieksprijs 2021 zijn bekend. Stem op jouw favoriete Boek van het Jaar en maak kans op een jaar lang..
Lees verder
pro-mbooks2 : libris