De Coöperatieve Amsterdamse Boekhandel

De Amsterdamse Boekhandel is een coöperatie

En je kunt nog altijd meedoen! Bekijk de speciale coöperatiepagina voor meer informatie, of loop binnen in de winkel. We vertellen je graag hoe je mede-eigenaar kunt worden van onze boekhandel!

 

Agenda

31
mei
Boekverkoper van het Jaar-verkiezing 2023-2024 Onze Marjoleine is genomineerd voor de prestigieuze prijs “Boekverkoper van het jaar”. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Elspeet conferentie. Ik denk dat Marjoleine ruimschoots.. Meer informatie
25
jun
Levenslessen van een rabbijn en Alles Op 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟱 𝗷𝘂𝗻𝗶 gaan vader en dochter Soetendorp in gesprek bij ons in de winkel. Awraham Soetendorp zal het voornamelijk hebben over zijn boek L𝘦𝘷𝘦𝘯𝘴𝘭𝘦𝘴𝘴𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯.. Meer informatie

white text

Kind & Jeugd

Een speciale selectie van themapagina's voor kinderen en jongvolwassenen

Bekend van YouTubekanaal Glowmovies

Rik en Jesper maken er een zooitje van

Rik Kleeven ; Jesper Weijs

€ 16,99
Rik Kleeven en Jesper Weijs ken je van hun YouTubekanaal Glowmovies. In hun video’s bouwen ze de gekste creaties en bedenken ze de vetste uitdagingen. In hun kinderboek ‘Rik en Jesper maken er een zooitje van’ bouwen ze erop los en dat leidt tot De Ramp… Rik en Jesper wonen (bijna) naast elkaar – er staat één huis tussen. Dat is op zich niet zo erg, maar helaas woont daar de zure buurman Arie Zemelaar, die een hekel heeft aan kinderen en aan lawaai. Dat komt slecht uit, want Rik en Jesper bouwen erop los! En dat geeft herrie. En er gaan weleens dingen mis, zoals op de dag van De Ramp. Die heeft iets te maken met een ondergronds gangenstelsel, een flink aantal bizarre bouwwerken en een plaag bijzondere huisdieren… In deze humoristische en avontuurlijke graphic novel komen tekst en beeld op een vindingrijke manier samen: illustraties, handgeschreven tekst en strips van Tamara Boon wisselen elkaar af om het verhaal helemaal tot leven te brengen.

Boekennieuws

Dit zijn de winnaars van de Nederlandse Thrillerprijzen

25-5-2023 Tijdens de Avond van het Spannende Boek werden de Nederlandse thrillerprijzen uitgereikt: de Hebban Thrillerprijs, de Gouden Strop..

De jury van de Libris Literatuur Prijs 2024 is bekend

24-5-2023 De vakjury van de Libris Literatuur Prijs 2024 is vandaag bekend gemaakt. De jury bestaat uit: Kim Putters, voorzitter..

De VN-Thriller van het Jaar is 'Vlijmscherpe tranen' van S.A. Cosby

22-5-2023 Van de honderden nieuwe thrillers in de VN Detective- en Thrillergids kregen er acht vijf sterren. Daaruit koos de jury de..
Lees verder
pro-mbooks2 : libris