De Coöperatieve Amsterdamse Boekhandel

De Amsterdamse Boekhandel is een coöperatie

En je kunt nog altijd meedoen! Bekijk de speciale coöperatiepagina voor meer informatie, of loop binnen in de winkel. We vertellen je graag hoe je mede-eigenaar kunt worden van onze boekhandel!

 

Agenda

10
dec
Het laatste woord     Meer informatie
17
dec
𝘡. 𝘏𝘰𝘦 𝘗𝘰𝘦𝘵𝘪𝘯 𝘙𝘶𝘴𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘨𝘳𝘰𝘰𝘵 𝘸𝘪𝘭𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯 Op 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 17 december 15:00 ontvangen we Hella Rottenberg in de boekhandel. Een lezing over haar nieuwste boek 𝘡. 𝘏𝘰𝘦 𝘗𝘰𝘦𝘵𝘪𝘯 𝘙𝘶𝘴𝘭𝘢𝘯𝘥 𝘨𝘳𝘰𝘰𝘵 𝘸𝘪𝘭𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯... Meer informatie

white text

Sint tip

De Zoete Zusjes moppenboek

Hanneke de Zoete

€ 9,99
Kijk uit, de slappe lach ligt op de loer met het nieuwe De Zoete zusjes moppenboek van Hanneke de Zoete. Fans stuurden duizenden moppen op naar de Zoete zusjes, en dit zijn de 365 allerallerleukste. Voor elke dag is er een goeie grap! Dat wordt lachen, gieren en brullen met Janna en Saar.

Boekennieuws

Het lied van ooievaar en dromedaris van Anjet Daanje wint de Boekenbon Literatuurprijs 2022

10-11-2022 Het lied van ooievaar en dromedaris van Anjet Daanje heeft de Boekenbon Literatuurprijs gewonnen. De jury onder leiding van Guy..

De zwijger van René van Stipriaan wint de Libris Geschiedenis Prijs 2022

30-10-2022 De zwijger van René van Stipriaan heeft de 15e Libris Geschiedenis Prijs gewonnen en het bijbehorende prijzengeld van 20.000 euro...

Auteur Ivan Wolffers overleden

7-10-2022 Vrijdagmorgen 7 oktober is Ivan Wolffers overleden. Omringd door zijn geliefden, weggegleden uit het leven dat hij tot zijn..
Lees verder
pro-mbooks2 : libris