Het voorlezen begint weer!

Stukje bij beetje keren we terug naar normaal. Dat betekent dat ook het wekelijkse peutervoorleeskwartiertje op dinsdag om 10:00 uur weer van start kan gaan. Voorlopig wel op aanmelding, zodat het niet te druk in de winkel wordt.

Nog steeds helpt u ons enorm door uw bestellingen door te geven via [email protected] of door te bellen naar 020-4218324. We zorgen dan dat uw bestelling zo snel mogelijk voor u klaarligt. 

Als u niet naar de winkel kunt komen, dan is bezorgen in de buurt uiteraard ook mogelijk. 

Alvast hartelijk bedankt!

De Amsterdamse Boekhandel wordt een coöperatie

En daar hebben we coöperanten voor nodig! Lees onze coöperatiebrief voor meer informatie, of loop binnen in de winkel. We vertellen u graag wat onze plannen zijn en hoe u mee kunt doen!

Het nieuwe (doe)boek van Jochem Myjer

De Gorgels - Doeboek

Jochem Myjer

€ 10,99
JOEBELABAMBAM! Aan de slag met het grote doeboek van De Gorgels! - Maak de engste Brutelaar - Leer hoe je je eigen Gorgel tekent - Knutsel een Gorgelhol - Check je Gorgelkennis - Zoek de verschillen met jouw superogen - Kleur, schrijf, los rebussen en doolhoven op, en nog veel meer, of-niet-of-wel! VEEL PLEZIER MET DE GORGELS! Het leukste doeboek voor de zomervakantie, voor alle fans van De Gorgels.

Boekennieuws

Zilveren Griffels en Penselen 2021 uitgereikt

23-6-2021 De Griffel- en de Penseeljury’s trokken afgelopen dagen door het land om kinderboekenauteurs en -illustratoren op hun uitgeverij..

Thalia Verkade en Marco te Brömmelstroet winnen Brusseprijs 2021

7-6-2021 Thalia Verkade en Marco te Brömmelstroet hebben de Brusseprijs 2021 gewonnen. Hun boek Het recht van de snelste. Hoe ons verkeer..

Winnaars Nederlandse Thrillerprijzen bekend

7-6-2021 5 juni 2021 - De Vlaamse Toni Coppers wint met zijn boek 'Val' de Hebban Thrillerprijs 2021. Tijdens het evenement 'De Nederlandse..
Lees verder
pro-mbookslibr3 : libris