Het voorlezen begint weer!

Stukje bij beetje keren we terug naar normaal. Dat betekent dat ook het wekelijkse peutervoorleeskwartiertje op dinsdag om 10:00 uur weer van start kan gaan. Voorlopig wel op aanmelding, zodat het niet te druk in de winkel wordt.

Nog steeds helpt u ons enorm door uw bestellingen door te geven via [email protected] of door te bellen naar 020-4218324. We zorgen dan dat uw bestelling zo snel mogelijk voor u klaarligt. 

Als u niet naar de winkel kunt komen, dan is bezorgen in de buurt uiteraard ook mogelijk. 

Alvast hartelijk bedankt!

De Amsterdamse Boekhandel wordt een coöperatie

En daar hebben we coöperanten voor nodig! Lees de speciale coöperatiepagina voor meer informatie, of loop binnen in de winkel. We vertellen u graag wat onze plannen zijn en hoe u mee kunt doen!

Agenda

03
okt
Informatieve bijeenkomst oprichting coöperatie 15:00 uur (inloop 14:30 uur) | Aula CSB (De Cuserstraat 3, Amsterdam), aanmelden via e-mail of telefoon De Amsterdamse Boekhandel wordt een coöperatie. Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen we.. Meer informatie

white text

Reserveer De lyrics van Paul McCartney, tijdelijk voor maar € 69,99

De lyrics

Paul McCartney

€ 69,99
Reserveer De Lyrics nu met 20 euro korting! Tijdelijk in prijs verlaagd van €89,99 naar €69,99 In dit fenomenale en intieme boek brengt Paul McCartney zijn leven en werk tot leven door de lens van 154 songteksten uit alle fases van zijn carrière – van z’n allereerste composities en zijn legendarische decennium bij The Beatles, tot Paul McCartney and Wings, zijn soloplaten en het heden. Voor de allereerste keer deelt McCartney de definitieve versies van al zijn teksten en beschrijft de omstandigheden waaronder ze geschreven zijn, de mensen en plekken die ter inspiratie dienden en hoe hij er nu op terugkijkt. De lyrics vertelt het definitieve verhaal van de man achter de artiest, zijn creatieve proces, het uitwerken van de tijdloze melodieën en zijn samenwerking met John Lennon, George Harrison en Ringo Starr. De stem en persoonlijkheid van Paul McCartney weerklinken op elke pagina. In combinatie met een schat aan nooit eerder vertoonde proefversies, brieven en foto’s uit McCartneys persoonlijke archief is De lyrics de ultieme collectie van een van de grootste songwriters aller tijden. Onder redactie en met inleiding van dichter en Pulitzerprijswinnaar Paul Muldoon. 'Ontelbare keren is mij gevraagd om een autobiografie te schrijven, maar het moment was nooit daar. Het enige dat ik altijd ben blijven doen, of het nu thuis is of onderweg, is nieuwe nummers schrijven. Ik weet dat sommigen, wanneer ze een bepaalde leeftijd bereiken, naar een dagboek grijpen om herinneringen op te halen, maar dat heb ik niet. Wat ik wel heb, zijn mijn liedjes, honderden, en ik heb geleerd dat die eenzelfde doel dienen. En ze omvatten mijn hele leven.' Paul McCartney, De lyrics

Boekennieuws

Boekenweekauteurs bekendgemaakt

16-9-2021 Ilja Leonard Pfeijffer en Marieke Lucas Rijneveld zijn de Boekenweekauteurs 2022.

Diamanten Boek voor De zeven zussen van Lucinda Riley

16-9-2021 15-9-2021: Vandaag is De zeven zussen, het eerste deel van de serie, van Lucinda Riley bekroond met een Diamanten Boek. Uitgever..

Shortlist Libris Geschiedenis Prijs 2021 bekendgemaakt

14-9-2021 De shortlist met vijf genomineerden voor de Libris Geschiedenis Prijs 2021 is 12 september bekendgemaakt in radioprogramma OVT..
Lees verder
pro-mbooks2 : libris