Welkom op de website van De Coöperatieve Nieuwe Boekhandel!

De Nieuwe Boekhandel

Lieve boekenvrienden, 

 

Wij wensen iedereen een heerlijke en met mooie boeken gevulde zomer! Nog wat tips nodig voor in de koffer? Wij staan voor je klaar met onze persoonlijke aanraders. Wil je online alvast wat inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje bij onze leestips. 

 

To our English speaking customers: we also have a lovely selection of new and classic English titles, and we can order most English books! Currently, we even have a summer sale with 30% discount on selected titles. Come and see for yourselves!

 

Wil je op de hoogte blijven van onze toekomstige evenementen en ander boekhandelgerelateerd nieuws? Meld je dan aan voor onze Vriendenbrief, die iedere eerste zaterdag van de maand verschijnt!

Agenda

05
sep
De Nieuwe Leeskring leest De belofte Op maandag 5 september bespreekt de Nieuwe Leeskring 'De belofte', de veelgeprezen roman van Damon Galgut en winnaar van de Booker Prize van 2021. Jullie zijn van harte welkom!  Meer informatie

Nieuws

De Nieuwe Boekhandel staat in het Rabobank magazine Rabo&Co

 

Dit vind je bij ons!

Persoonlijk advies, mooi ingepakte cadeaus, lekkere, speciaal voor jou gemaakte koffie, een glimlach, een goed gesprek… dat vind je echt alleen in de boekhandel. Dagelijks horen we van klanten hoe blij ze zijn met een goede boekhandel in de buurt.

In onze winkel, en ook online, kan je prima bij ons terecht. Ook voor eBooks! We leveren snel en je betaalt weinig verzendkosten. Hiermee steun je je plaatselijke winkel en draag je direct bij aan een leuke buurt.

Blijf je bij ons kopen, en vertel je het ook aan je vrienden? Ontzettend bedankt!

 

Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube, of meld je aan voor onze maandelijkse Vriendenbrief!

 

Boekentip van de week

Slechts een diefstal

Ann-Helén Laestadius

€ 24,99

Slechts een diefstal is een aangrijpende en unieke roman over een Sami-familie, en de haat en racisme jegens de Sami-cultuur. De gruwelijke moord op het rendierkalf van de 9-jarige Elsa vormt de rode draad van het verhaal. Veel van de beschreven gebeurtenissen vinden tegenwoordig helaas nog steeds plaats. Mede daarom is Slechts een diefstal een emotioneel en leerzaam boek, dat je het belang van het vechten voor waar je recht op hebt doet bewonderen.

Aanbevolen door onze collega Fien. Meer leestips? Klik hier!

Het team van De Nieuwe Boekhandel

v.l.n.r.: Fien, Mai, Sasja, Bart, Isa, Laura

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Pony | R.J. Palacio | 9789045127293 € 18,99
Rateiland | Jo Nesbo | 9789403138411 € 23,99

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 12 t/m 18 aug

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Nieuw in de boekhandel!

De 6:20 man

David Baldacci

€ 24,99
Voormalig Army Ranger Travis Devine werkt als financieel analist op Wall Street. Zes dagen per week neemt hij de trein van 6:20 om naar New York te forenzen. Wanneer op een dag een van zijn collega’s wordt vermoord, wordt Travis aangemerkt als verdachte. Tegelijkertijd wordt hij door Homeland Security onder druk gezet om zijn baas, multimiljonair Bradley Cowl, te bespioneren. Weigeren is geen optie, want de geheime dienst dreigt de duistere reden naar buiten te brengen waarom Travis het leger heeft moeten verlaten. Langzaam maar zeker komt Travis erachter dat de financiële wereld waarin hij verstrikt is geraakt, net zo dodelijk is als de oorlogen waarin hij als Ranger vocht. En veel verraderlijker…

Boekennieuws

Auteur Remco Campert (92) overleden

4-7-2022 De schrijver en dichter Remco Campert is op 92-jarige leeftijd overleden. Hij overleed afgelopen nacht in zijn woonplaats..

Longlist Libris Geschiedenis Prijs 2022 bekendgemaakt

2-7-2022 De longlist met tien kanshebbers voor de Libris Geschiedenis Prijs 2022 is 2 juli bekendgemaakt in dagblad Trouw Uit een lijst van..

Zilveren Griffels en Penselen 2022 uitgereikt

22-6-2022 De prijzen voor de beste kinderboeken van het afgelopen jaar zijn vandaag uitgereikt tijdens een feestelijke boottocht met de..
Lees verder
pro-mbooks2 : libris