Maak ook een afspraak!

Wij denken graag met je mee, zodat de dingen waar je van houdt goed tot z'n recht komen aan de muur.

Wil je langs komen in onze lijstenmakerij? Dan vragen wij je om een afspraak te maken. Dit om er voor te zorgen dat iedereen op tijd en goed geholpen kan worden. 

Lijstenmakerij Van Atten
Emmapark 110
2641 EN Pijnacker

Telefoon: 015-3692992

----------------------

Inlijsten is vakwerk. Bij Van Atten Lijstenmakerij hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring en gaan we geen uitdaging uit de weg. 

Wij bieden een ruim assortiment aan houten en aluminium lijsten in verschillende stijlen en kleuren. Wij lijsten niet alleen foto’s, posters, tekeningen en schilderijen in, maar ook sportshirts, borduurwerken en diamond paintings behoren tot de mogelijkheden. 

Wie zijn wij?

Onze lijstenmaakster is Audrey Soeterbroek. Ons creatieve brein. Zij denk graag met je mee, zodat de dingen waar je van houdt goed tot z'n recht komen aan de muur. Wat dacht je van een prachtig kunstwerk, een foto van een onvergetelijke vakantie, een tekening van je (klein)kind, een zelf gemaakt schilderij of zelfs je favoriete sportshirt aan de muur? 

Foto / Poster / Tekening

Bij een foto, poster of tekening is het mogelijk, en soms wenselijk, om een passe-partout toe te voegen. Dit is een kartonnen rand die ervoor zorgt dat je kunstwerk nog beter tot zijn recht komt. Je kunt kiezen uit verschillende breedtes en kleuren.

Kies ook het gewenste glas. Wij hebben de keuze uit helder glas, ontspiegeld glas of museumglas. 

Schilderij opspannen/inlijsten

Heb je een mooi canvas doek dat je graag wilt laten opspannen? Dat kan ook bij ons. Wij bestellen al onze spieramen op maat en spannen je werk graag voor je op. Uiteraard is het ook mogelijk om er direct een passende lijst bij uit te zoeken. Bij het inlijsten van een schilderij is het overigens niet gebruikelijk dat er glas voor wordt geplaatst.

Borduurwerk / Diamond Painting

Wil je je borduurwerk of diamond painting inlijsten? Goed idee, want je hebt er waarschijnlijk veel tijd aan besteedt. Wij bieden een ruime keuze uit verschillende lijsten in diverse kleuren en stijlen. 

Bij een borduurwerk of diamond painting is het mogelijk om een passe-partout toe te voegen. Ook hier kies je het gewenste glas. 

Sportshirt
Haal jouw bijzondere sportshirt uit de kast en hang hem aan de muur! Of je nou fan bent van een voetballer, een voetbalclub of de Formule 1 het is altijd bijzonder om het sportshirt van jouw favoriete sporter of club in te lijsten! 

Tip: voeg voor iets extra's eens een foto of wedstrijdkaartje toe

Hostname: pro-mbooks2