Van Atten service

Betaalmogelijkheden
De betaalmogelijkheden bij Kantoorboekhandel Van Atten zijn: contant, pin, Boekenbon, VVV Cadeaubon en de Van Atten kadobon. 

Boekenbon
Boekenbonnen kan je aanschaffen in onze winkel. De maximale waarde die op een Boekenbon gezet kan worden is €150,-. 
Als je online met een boekenbon wil betalen kan dit met maximaal €50,- per transactie. Indien er nog een resterend deel overblijft op de transactie kan dit uiteraard met iDeal of een ander betaalmiddel worden voldaan. Deze beperking op de transactie is per 1 juli 2020 wettelijk ingevoerd voor alle cadeaukaarten.   

Ruilen en voorwaarden Van Atten
Ruilen van artikelen kan binnen 14 dagen na aankoop met de kassabon bij de balie van onze klantenservice. Het te ruilen artikel dient uiteraard onbeschadigd te zijn. 
Uitzonderingen: Tijdschriften en speciaal voor jou bestelde boeken worden niet geruild. Artikelen gekocht in onze uitverkoop mogen niet geruild worden.

Via Whatsapp/Tikkie!
Het is nu ook mogelijk om ons via Whatsapp te bereiken! Stuur een Whatsappbericht naar +31 15 3692992 voor de winkel in Pijnacker of naar +31 10 5115488 voor onze winkel in Berkel (sla wel eerst het nummer op in je telefoon).

Geef in je berichtje de artikelen aan die je graag zou willen ontvangen. Op basis hiervan verwerken wij de bestelling en sturen een Tikkie. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt de bestelling bij je afgeleverd via onze 'Bezorg Yvar'.

Het ruilen van Online bestellingen die online betaald zijn vallen onder: Algemene Voorwaarden Thuiswinkel.

Aanmelden nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de nieuwste acties, lezingen en nieuw te verschijnen boeken of ebooks? Aanmelden Van Atten nieuwsbrief

Hostname: pro-mbooks2