Welkom

U bent van harte welkom in onze winkel en in ons leescafé. We zijn er op zondag van 12.00-17.00 uur, op maandag van 11.00-18.00 uur en op dinsdag tot en met zaterdag van 9.30-18.00 uur. Op donderdag is het koopavond tot 21.00 uur. U kunt bestellen via de site, telefonisch via 024-3020130 of via mail: [email protected]. U kunt de boeken afhalen in de winkel of laten bezorgen. We bezorgen zoveel mogelijk op een duurzame manier via Velocity Fietskoeriers. Wij zouden het enorm waarderen als u ervoor kiest de boeken zoveel mogelijk af te halen. Verzenden boven de € 20,- is voor u gratis, maar wij betalen wel verzend- en verpakkingskosten. Naast de kosten die we zo kunnen besparen is het ook het meest duurzame alternatief, dus we hopen u veel in de winkel te zien!
Tweedehands aanbieden kan ook, alleen op afspraak. U maakt hier een afspraak met onze inkopers. Een selectie van ons tweedehands aanbod vindt u hier.
We hopen u snel in de winkel te zien!

#kooplokaalookonline

 

Nieuwe buikbandjes

Op zoek naar iets moois, iets nieuws, iets ánders? Onze buikbandjes helpen je op weg! Bekijk hier alle buikbandjes 

Nirwana

Tommy Wieringa

€ 29,99

Hugo Adema was een bekend kunstenaar, nadat zijn vriendin hem verlaten heeft, vervalt hij in apathie: hij is opgebrand. Tommy Wieringa gebruikt in 'Nirwana' consequent de metafoor van het vuur als rode draad, de aarde raakt ook uitgeput, opgebrand. Voor een grote expositie weet Hugo zich nog aan een nieuwe serie schilderingen te zetten. Hij graaft diep in zijn familie, onderzoekt vooral zijn dominante grootvader Willem Adema, machtig scheepsbouwer maar met een dubieus oorlogsverleden. 'Nirwana' is groots opgezet, over verschroeide aarde, Blut und Boden, uitdroging en uitdoving, maar met als tegenvuur toch een aantal liefdevolle familie-portretten, te lezen als kleine romans in deze grote roman. 'Warm' aanbevolen.

Kassa 19

Claire-Louise Bennett

€ 23,50

Een unieke leeservaring! 'Kassa 19' is buitengewoon geschreven en heel knap vertaald door Karina Vosmaer en Martine van Santen. Een terechte winnaar van de Europese Literatuurprijs 2023 én weer een nieuwe favoriet om goed in de gaten te houden!

Oersoep

Bregje Hofstede

€ 22,99

Laat je meevoeren in het lyrische Oersoep! Oersoep is een verhaal met scherpe, soms pijnlijke observaties over relaties, moederschap en verlangen.
Bregje Hofstede schrijft intelligent en in een bijzondere stijl, met prachtige zinnen. Een unieke leeservaring binnen de Nederlandse literatuur!

Onze agenda

07
dec
Stan van Pelt presenteert 'Hack je hersenen' We begrijpen steeds beter hoe onze hersenen werken, en kunnen ze daarmee ook steeds beter hacken.  In 'Hack je hersenen' beschrijft de Nijmeegse wetenschapsjournalist Stan van Pelt hoe deze.. Meer informatie
09
dec
Hanna Bervoets over 'Leer me alles wat je weet' Eind november verschijnt de nieuwe roman van Hanna Bervoets, 'Leer me alles wat je weet'. Hanna is zaterdagmiddag 9 december bij ons te gast om te vertellen over haar nieuwe boek. Ze wordt.. Meer informatie
16
dec
Rob Kemps signeert 'Hemel op aarde' In 'Hemel op aarde' neemt Rob Kemps je mee naar Parijs, naar het 20e arrondissement. Daar ligt de plek waar hij het allerliefste is: Père-Lachaise, de beroemdste begraafplaats van Frankrijk en.. Meer informatie

Kind & Jeugd

Een speciale selectie van themapagina's voor kinderen en jongvolwassenen

.

Nieuwe boeken

Meer nieuwe boeken
Water | John Boyne | 9789029099066 € 20,99
Mythos | Stephen Fry | 9789400410893 € 39,99
Focus | Marc Hijink | 9789463823050 € 24,99
Boef | Dennis Storm | 9789000391400 € 16,99
B | Nynke Sietsma | 9789038813103 € 24,99

Ebook van de Week

Van € 16,99 voor € 4,99
Actieperiode: 1 t/m 7 december

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Heartstopper deel 5 - vanaf 7 december verkrijgbaar, Reserveer nu!

Nick en Charlie zijn klaar voor de volgende stap…

Alice Oseman

€ 15,99
Het langverwachte vijfde deel van de Heartstopper-serie!Nick en Charlie hebben veel meegemaakt in de tijd sinds hun ontmoeting. Een eerste crush, het ontdekken van hun seksualiteit en uiteindelijk het uit de kast komen bij familie en vrienden – die niet altijd even begripvol reageren. Nu ze eindelijk die vier belangrijke woorden tegen elkaar gezegd hebben, probeert Charlie zijn moeder over te halen om hem bij Nick te laten slapen. Maar Nick gaat volgend jaar naar de universiteit, waardoor alles op het punt staat te veranderen.Met de Heartstopper-boeken, die door Netflix werden bewerkt tot een razend succesvolle serie, wist Alice Oseman jong en oud te raken. Oseman heeft aangekondigd dat deel 5 niet het laatste deel in de serie zal zijn; er komt nog een zesde boek in de onvergetelijke wereld van Nick en Charlie!Lees alle boeken van Alice Oseman:De Heartstopper-serie:Heartstopper deel 1 – Nick en Charlie ontmoeten elkaar…Heartstopper deel 2 – Nick en Charlie worden verliefd…Heartstopper deel 3 – Nick en Charlie in de stad van de liefde…Heartstopper deel 4 – Nick en Charlie hebben elkaar meer dan ooit nodig…Heartstopper deel 5 – Nick en Charlie zijn klaar voor de volgende stap…Deze winterNick en Charlie*LiefdeloosSolitaire

Boekennieuws

Winnaars van de Food and Friends Gouden Kookboek 2023 zijn bekend

10-11-2023 De winnaars van de Food and Friends Gouden Kookboek vakjuryprijs en publieksprijs zijn zojuist bekend gemaakt. De vakjury..

Mauk van Jan Vantoortelboom wint de Boekenbon Literatuurprijs 2023

9-11-2023 Mauk van Jan Vantoortelboom heeft de Boekenbon Literatuurprijs gewonnen. Dat maakte juryvoorzitter Ingrid van Engelshoven..

De Camino van Anya Niewierra wint NS Publieksprijs 2023

8-11-2023 De Camino van Anya Niewierra wint de NS Publieksprijs 2023 en is daarmee het Boek van het jaar 2023. De winnaar werd zojuist..
Lees verder
pro-mbooks2 : libris