Welkom op onze website

Hoera, we zijn weer open! U bent weer van harte welkom in onze winkel. Met een mondkapje, 1,5 meter afstand én een winkelmandje kunnen we met zijn allen op een veilige manier winkelen. Helaas nog even zonder horeca, maar hopelijk kan dat ook weer snel.
We zijn er op zondag van 12.00-17.00 uur, op maandag van 10.00-17.00 uur en op dinsdag tot en met zaterdag van 8.30-17.00 uur. U kunt bestellen via de site, telefonisch via 024-3020130 of via mail: [email protected] U kunt de boeken afhalen in de winkel of laten bezorgen. We bezorgen zoveel mogelijk op een duurzame manier via Velocity Fietskoeriers.
Tweedehands aanbieden kan ook weer, alleen op afspraak. U maakt hier een afspraak met onze inkopers. Een selectie van ons tweedehands aanbod vindt u hier.
We hopen u snel weer in de winkel te zien!

#kooplokaalookonline

Nieuwe buikbandjes

Op zoek naar iets moois, iets nieuws, iets ánders? Onze buikbandjes helpen je op weg! Bekijk hier alle buikbandjes 

Erfgoed

Miguel Bonnefoy

€ 22,99

Al op pagina 1 dacht ik: Wat is hier aan de hand? De hoofdpersoon ligt in bad te lezen. In met citroenschil geparfumeerd water. Hij heeft één long en is twee broers verloren. Zij vader wilde vanuit Frankrijk naar Californië emigreren, nam een stekje van een druif mee maar kwam in Chili terecht. En dan moet het verhaal nog beginnen!
Bonnefoy heeft de vaart erin, maar schiet nergens aan voorbij.

De morgenster

Karl Ove Knausgård

€ 25,99

Spannende, onheilspellende roman van Knausgård, die erin slaagt een apocalyptisch verhaal om te toveren in een regelrechte pageturner.

 

Kruispunt

Jonathan Franzen

€ 25,00

Jonathan Franzen, schrijver van het grote gebaar, komt nu met 'Kruispunt' over het gezin Hildebrandt, waarvan ouders en kinderen zich echt op een kruispunt in hun levens bevinden. Als deze familieroman (of is het familieopstelling) eindigt op weer zo'n kruispunt, weet je al dat hun wegen verder worden afgelopen: meerdere delen over deze predikantenfamilie zijn aangekondigd! 'Kruispunt' is een groots opgezet tijdsbeeld over een cruciale verandering in de tijdgeest. Fascinerend.

Onze agenda

12
feb
Lidy Nicolasen signeert Een onverschrokken leven Lidy Nicolasen is schrijver en journalist. Ze was jarenlang verbonden aan De Volkskrant. Fernanda Willekes MacDonald, geboren in 1893, leek voorbestemd voor een traditioneel leven als godvrezende.. Meer informatie

Nijmegen boeken en puzzels bij Dekker v.d. Vegt

Nieuw in de winkel: een 3-d puzzel van de Stevenskerk! Ga de uitdaging aan en bouw de Sint-Stevenskerk in Nijmegen. 163 stukjes bouwplezier om zelf of met de hele familie te maken. Leuk om in elkaar te zetten en door de voorgestanste gaatjes heb je geen lijm of schaar nodig. Met de stapsgewijze instructie is het eenvoudig om de Sint-Stevenskerk te reconstrueren. Nu te koop voor € 19,99. Bestel hier.

 

Nog een nieuwe Nijmegen puzzel: Nijmegen vanuit de lucht. Een prachtige foto van Karsten Russ van het Labyrint met de Stevenskerk op de achtergrond. Deze puzzel van 1000 stukjes is in de winkel te koop voor € 18,95. U bestelt de puzzel hier

Nijmegen: op weg naar een nog mooiere stad? van Nico Nelissen. Wilt u Nijmegen ook eens op een andere manier leren kennen? Maak dan een verrassende ‘tocht langs verbeterplekken’ in deze stad. U komt op plaatsen waar u misschien niet eerder bent geweest. U neemt ook kennis van de vele creatieve oplossingen die worden aangedragen. Er worden boeiende vergezichten aangedragen voor kansrijke nieuwe invullingen en mogelijkheden van de ‘verbeterplekken’. Dit boek kost € 20,00 en is hier te bestellen.

 

Arno Arts speelde het grootste deel van zijn carrière bij NEC en Willem II. Daarnaast bracht zijn voetballeven hem naar FC Luzern in Zwitserland, FC Twente, Cambuur, VVV Venlo en FC Utrecht. Hij maakte veel hoogtepunten mee, maar leert ook de keerzijde van de medaille kennen. Hierover schreef hij een biografie: Linkspoot, van 't Vilje tot Champions League. Het boek is voor € 15,95 verkrijgbaar in onze winkel. Het is ook mogelijk om het thuis gestuurd te krijgen. U kunt het bestellen door een mail te sturen naar [email protected]

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Sloop | Anna Enquist | 9789029545136 € 22,50
Mary | Anne Eekhout | 9789403153315 € 24,99
Nooit | Ken Follett | 9789022593790 € 29,99
A.D. | Gustaaf Peek | 9789021428444 € 23,99

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 21 t/m 27 januari 2022

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Leven in de verbeelding, Hella S. Haasse, verschijnt 1 februari. Reserveer nu!

Leven in de verbeelding

Aleid Truijens

€ 34,99
Op 29 september 2011 overleed Hella S. Haasse op 93-jarige leeftijd. Ze liet een groot, veelzijdig en indrukwekkend literair oeuvre na. In de loop van haar leven groeide zij in haar publieke rol van wijze, vriendelijke en evenwichtige beschouwer. Maar wie zat er achter het welbekende beeld dat van haar bestond? Wie was de beroemde schrijfster als dochter, echtgenote en moeder? Aleid Truijens werkte bijna acht jaar lang aan haar biografie, waarvoor ze de medewerking van de erfgenamen en toegang tot het gehele literaire en persoonlijke archief kreeg. De brieven, egodocumenten en gesprekken die zij voerde met mensen die Hella Haasse persoonlijk kenden, leverden opmerkelijke nieuwe informatie op. Haasse mocht dan een zondagskind lijken, zelf vond ze haar leven verre van gemakkelijk. Voor het eerst lezen we hoe ze het conventionele leven probeerde te leiden dat van haar verwacht werd, terwijl ze haar toevlucht zocht in haar verbeelding – alleen daar voelde ze zich thuis. Truijens’ monumentale en rijkgeïllustreerde biografie toont hoe sterk Haasses leven en werk verweven zijn. We zien hoe het meisje dat werd geboren in voormalig Nederlands-Indië en op haar twintigste naar Nederland verhuisde, zich ontwikkelde tot de grootste schrijfster uit ons taalgebied.

Boekennieuws

Nieuwe datum Boekenweek: 9 april t/m 18 april

18-1-2022 De Boekenweek schuift een maand op en wordt gehouden van zaterdag 9 april tot en met maandag 18 april (tweede paasdag). De..

Winnaar van de Mooiste Boekomslag 2021 is Noem geen namen geïllustreerd door Mark Janssen en ontworpen door Nanja Toebak

13-1-2022 Met ruim 20 procent van de stemmen heeft Noem geen namen van Astrid Sy de verkiezing van het Mooiste Boekomslag van 2021 gewonnen...

Ik ga leven van Lale Gül wint NS Publieksprijs 2021

17-11-2021 Ik ga leven van Lale Gül heeft de NS Publieksprijs 2021 gewonnen en is daarmee het Boek van het Jaar 2021. De winnaar werd zojuist..
Lees verder
pro-mbooks3 : libris