december

Susan Muskee signeert 'Wie ben ik zonder jou'

zondag 3 december 2023

Zondagmiddag 3 december is Susan Muskee bij ons te gast om haar recent verschenen boek 'Wie ben ik zonder jou' te signeren. 'Wie ben ik zonder jou' is een hartverwarmende, grappige feelgood roman. Susan is er tussen 14.00-15.30 uur. U bent van harte welkom, reserveren is niet nodig!

Meer informatie

Stan van Pelt presenteert 'Hack je hersenen'

donderdag 7 december 2023

We begrijpen steeds beter hoe onze hersenen werken, en kunnen ze daarmee ook steeds beter hacken.  In 'Hack je hersenen' beschrijft de Nijmeegse wetenschapsjournalist Stan van Pelt hoe deze revolutionaire technieken werken, wat er allemaal al kan op dit moment, en wat we in de toekomst kunnen verwachten. 'Hack je hersenen' wordt donderdagavond 7 december feestelijk bij ons gepresenteerd. Stan van Pelt gaat in gesprek met Jim Jansen (uitgever) en Pim Haselager (hoogleraar filosofie van de neurowetenschappen). De presentatie begint om 19.00 uur. Graag aanmelden via 024-3020130 of [email protected].

Meer informatie

Hanna Bervoets over 'Leer me alles wat je weet'

zaterdag 9 december 2023

Eind november verschijnt de nieuwe roman van Hanna Bervoets, 'Leer me alles wat je weet'. Hanna is zaterdagmiddag 9 december bij ons te gast om te vertellen over haar nieuwe boek. Ze wordt geïnterviewd door Annemarie Haverkamp en na afloop zal ze signeren. Het interview begint om 16.00 uur, graag aanmelden via 024-3020130 of [email protected].

Meer informatie

Rob Kemps signeert 'Hemel op aarde'

zaterdag 16 december 2023

In 'Hemel op aarde' neemt Rob Kemps je mee naar Parijs, naar het 20e arrondissement. Daar ligt de plek waar hij het allerliefste is: Père-Lachaise, de beroemdste begraafplaats van Frankrijk en misschien wel van de hele wereld. Père-Lachaise is een onuitputtelijke bron van verhalen. Als een ervaren gids neemt Rob je mee langs de mooiste graven en deelt hij de bijzondere levensverhalen van bekende én onbekende mensen. Rob is op zaterdag 16 december tussen 14.00-15.00 uur in onze winkel om zijn boek te signeren. U bent van harte welkom, aanmelden is niet nodig!

 

Meer informatie