De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Welkom op onze website

Helaas wordt de lockdown verlengd tot en met 9 februari en moeten wij onze deur nog langer gesloten houden. Tijdens de gewone openingstijden zijn wij aanwezig om uw bestelling aan te nemen en te verzorgen. Onze openingstijden zijn: dinsdag tot en met zaterdag van 9.30-18.00 uur en maandag van 11.00-18.00 uur. Op donderdagavond en zondag zijn wij 'gesloten' en zijn we niet telefonisch bereikbaar. Bestellen kan 24 uur per dag via onze website www.dekkervdvegt.nl. U kunt hier bestellen om uw boeken thuis te laten bezorgen. In de stad Nijmegen bezorgen wij zoveel mogelijk zelf, en zoveel mogelijk op de fiets. Bestellen kan ook via telefoon 024-3020130 en e-mail [email protected] Geef uw telefoonnummer, mailadres en uw adresgegevens aan ons door en zodra uw bestelling klaar is, sturen wij u een betaalverzoek. Na betaling wij komen het bezorgen. Wij bezorgen zelf in de stad Nijmegen. Overige bestemmingen worden bezorgd door Fietskoeriers/DHL.
Dekker v.d. Vegt roept alle mensen uit Nijmegen en omgeving op om óók online zoveel mogelijk lokaal te kopen en er zo samen voor te zorgen dat ná deze moeilijke periode Nijmegen een fijne winkelstad blijft. We hopen u weer in de winkel te treffen zodra dat kan en wensen u en uw naasten veel sterkte in deze lastige tijd.
Hartelijke groet namens alle medewerkers van Dekker v.d. Vegt boekverkopers,
Monique Kauffman, Wieke Rommers en Astrid Verhoeven
directie

 

 

Nieuwe Nijmegen puzzels bij Dekker v.d. Vegt

Er zijn twee nieuwe Nijmegen puzzels. Flip Franssen fotografeerde de Grote Markt En de nieuwe trekpleister in Nijmegen is Het Gezicht van Nijmegen. Dit beeld werd ontworpen door kunstenaar Andreas Hetfeld, die ook de foto maakte. De nieuwe puzzels zijn in voorraad in de winkel en kosten € 18,95 per stuk.

Nieuwe buikbandjes

Op zoek naar iets moois, iets nieuws, iets ánders? Onze buikbandjes helpen je op weg! Bekijk alle buikbandjes 

De moeder van Frankenstein

Almudena Grandes

€ 29,99

Psychiater German Velazquez keert terug uit ballingschap naar het verscheurde en verbrokkelde Spanje. Hij gaat werken in een psychiatrische inrichting voor vrouwen, maar ook hier wordt geleden onder de verstikkende macht van Kerk en franquistische Staat. Dankzij de pragmatische hulpverpleegster Maria weet hij in deze omgeving van dwang en uitbuiting te  overleven: zij is het beste wat hem overkomt sinds hij weer in Spanje is. 'De moeder van Frankenstein' het nieuwe deel in 'Episodes van een oneindige oorlog', de cyclusnaam zegt genoeg en Almudena Grandes is de Grande Dame van de Spaanse letteren.

Vad3r

Pepijn Lanen

€ 22,50

Pepijn Lanen beschrijft op ontroerende wijze hoe het is om voor de derde keer vader te worden. De liefde voor zijn gezin spat van alle bladzijden af en het is ontroerend om te lezen hoe hij worstelt om een goede vader te zijn naast alles wat hij doet: schrijven, optreden en muziek maken. Dit boek sluit wat mij betreft perfect aan bij zijn solo-album ♥ dat vorig jaar verscheen. Net zo intiem, net zo warm. Perfect voor (aanstaande) vaders, moeders en fans!

Onze agenda

Ebook van de Week

Van € 9,99 voor € 4,99
Actieperiode: 15 t/m 21 januari 2021

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

De zevende zus van Lucinda Riley verschijnt 29 april, reserveer nu!

De zevende zus

Lucinda Riley

€ 24,99
Na de onthulling van Georg Hoffman dat de missende zus misschien is gevonden, ontdekken Maia en Ally dat er maar twee aanwijzingen zijn: het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland en een tekening van een bijzondere stervormige ring. Ze besluiten dat CeCe, die in Australië woont, op onderzoek uit moet. Er begint een race tegen de klok om de ontbrekende zus te vinden, en de zoektocht voert de zussen over de hele wereld. Elke zus probeert haar spoor te volgen - in Nieuw Zeeland, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland - maar ze lijken steeds een stap achter te lopen...

Boekennieuws

De meeste mensen deugen van Rutger Bregman wint NS Publieksprijs 2020

18-11-2020 De meeste mensen deugen van Rutger Bregman (de Correspondent) heeft de NS Publieksprijs 2020 gewonnen en is daarmee het Boek van..

Oek de Jong wint de Boekenbon Literatuur Prijs

12-11-2020 Oek de Jong heeft de Boekenbon Literatuur Prijs gewonnen voor zijn roman ‘Zwarte schuur’. De voorzitter van de Stichting..

De Grote Vriendelijke Podcast wint de Dutch Podcast Award

5-11-2020 Vanochtend heeft BNR Nieuwsradio bekendgemaakt dat De Grote Vriendelijke Podcast de Dutch Podcast Award in de categorie Cultuur..
Lees verder
pro-mbookslibr1 : libris