Winkelen op afspraak

UPDATE: vanaf woensdag 28 april kunt u onze winkel weer zonder afspraak bezoeken. We mogen maximaal 44 klanten tegelijk in de winkel ontvangen.

We zijn weer iets meer open! Nog wel op afspraak, maar er zijn meer mensen welkom. Hoe werkt het?

  1. Kies één van de beschikbare tijdsloten in de module. U maakt een afspraak voor 50 minuten, ook als u alleen maar iets komt afhalen.
  2. Kom alleen naar de afspraak. Wilt u samen komen? Maak twee afspraken.
  3. Betaal zoveel mogelijk contactloos.
  4. Rondsnuffelen mag, we vinden het nog fijner als u iets afrekent aan de kassa.
  5. Afspraken zijn mogelijk dagelijks van 10.00-18.00 uur, op maandag vanaf 11.00 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur. 
  6. Lukt het niet om zelf online een afspraak in te plannen? Bel dan met de winkel, 024-3020130, wij helpen u graag verder.
  7. Er wordt weer voorzichtig tweedehands ingekocht. Ook daar maakt u, na overleg met onze inkoper Daan Sprokkereef,  een afspraak voor, in de module op deze pagina.
  8. Heeft u aan corona gerelateerde klachten? Blijf dan thuis.
  9. Let op:De bevestigingsmail voor het gekozen tijdslot ontvangt u van [email protected], de partij achter de tijdslotenmodule.

Welkom op onze website

De afgelopen weken hebben we met liefde de boeken bij u thuisbezorgd. We zijn enorm blij met de aangekondigde versoepelingen, want dat betekent dat we op een veilige en verantwoorde manier een beetje meer open mogen. Het is weer mogelijk om iets langer in onze winkel te zijn, vanaf 16 maart werken we met blokken van 50 minuten in plaats van 15 minuten. Wij zien u het allerliefst weer snel in de winkel,  om te snuffelen of om alleen iets af te halen. Als u iets via de website bestelt krijgt u van ons een mail met de mogelijkheid een afspraak in te plannen om het door u bestelde boek af te halen. We hebben er begrip voor als het nog niet goed voelt om de stad in te komen, dus onze medewerkers of fietskoeriers komen desgewenst nog steeds uw bestelling thuisbezorgen. Maar we vinden het ontzettend fijn als u weer naar de winkel komt. Blijf gezond en hopelijk tot ziens!

Namens alle medewerkers van Dekker v.d. Vegt,
Monique, Wieke en Astrid, directie

 

 

Nieuwe buikbandjes

Op zoek naar iets moois, iets nieuws, iets ánders? Onze buikbandjes helpen je op weg! Bekijk hier alle buikbandjes 

Zuurstofschuld

Toine Heijmans

€ 22,50

Ons Boek van de Maand maart:
Zuurstofschuld is een puntgave roman over de vriendschap tussen twee bergbeklimmers. Ze leren klimmen op de pijlers van een brug, dromen van Alpenwanden, gletsjers en de Himalaya en verslinden talloze boeken van en over grote alpinisten als Whymper, Kurz, Bonatti, Tenzing.
Heijmans verweeft al die levens en avonturen moeiteloos tot een groots epos over ambitie, ontbering en verlies en laat je en passant meekijken in de wereld van de klimmers. Hun voorbereidingen, angsten en fascinatie worden zó secuur en meeslepend beschreven, dat je je in hun midden waant.
Meer nog dan een avonturenroman is Zuurstofschuld een fascinerend boek over het verlangen naar eenzaamheid, over je terugtrekken in je eigen hoofd en over de behoefte aan zelfbeschikking.
Toine Heijmans is in mijn ogen een van de beste schrijvers van dit moment.

Zwemmen in het donker

Tomasz Jedrowski

€ 20,99

Wij zijn erg onder de indruk van het ontroerende en tragische liefdesverhaal van Ludwik en Janusz. Jedrowksi beschrijft op meeslepende wijze hoe het is om te leven in het beklemmende communistische Polen van de jaren '80.

Onze agenda

Nijmegen boeken en puzzels bij Dekker v.d. Vegt

Mijn favoriete gebouw in Nijmegen. 145 bekende en minder bekende Nijmegenaren gaven antwoord op de vraag 'Wat is je favoriete gebouw in Nijmegen?'. Dit leidde tot een prachtig boek met unieke verhalen en mooie foto's van verwachte en onverwachte plekken. Het boek kost € 20,- en is helaas even niet leverbaar. Het wordt herdrukt en we verwachten het rond half mei weer in de winkel. Uiteraard ook hier alvast te bestellen: Mijn favoriete gebouw in Nijmegen. De Nijmegen puzzels zijn helaas helemaal uitverkocht en niet meer op voorraad.

pro-mbookslibr2 : libris