We zijn open voor afhalen en (beperkt) winkelbezoek!

Momenteel kunt u, conform de coronamaatregelen, onze boekhandel weer bezoeken of gebruik maken van een afhaalloket. Meer over de coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

 

Winkelen op afspraak

Vanaf 3 maart aanstaande kan er ook bij ons op afspraak worden gewinkeld, nog niet ideaal maar het is iets. Omdat we hiervoor wel een strakke planning moeten maken vragen wij u uitsluitend telefonisch (op 0118-855188) een afspraak te maken. U kunt een tijdslot van 10 tot 20 minuten reserveren. Per tijdslot mogen er maximaal twee mensen tegelijk naar binnen. Verder blijft natuurlijk ons afhaalloket voor bestellingen bestaan en op verzoek bezorgen we ook nog aan huis! Op de verdieping waar het vinyl staat kan er ook op afspraak gesnuffeld worden! Tot snel namens team Spui en de Platenbaas!

 

U

 

Afhaalloket

Nu van ons afhaalloket steeds meer gebruik wordt gemaakt en we steeds minder hoeven te bezorgen hebben we de afhaaltijden verruimd!

Dagelijks van 10u tot 17u (alleen op maandag vanaf 13u). Bel, mail of stuur ons een berichtje en we noteren wanneer u de bestelling komt afhalen! Ook via onze website kunt u dat aangeven.

Wij vinden het fijn weer vertrouwde gezichten te zien! Nog even volhouden op deze manier maar straks breken betere tijden aan hopelijk!

Activiteiten in 't Spui

Ebook van de Week

Van € 13,99 voor € 4,99
Actieperiode: 5 t/m 11 maart 2021

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Het nieuwe boek van Tommy Wieringa vanaf nu verkrijgbaar

Gedachten over onze tijd

Tommy Wieringa

€ 24,99
‘Ons boerenland is morsdood. Nauwelijks meer insecten, nauwelijks meer vogels, nauwelijks meer bodemleven. Landdegradatie. Het komt nu aan op radicale dienstbaarheid aan de aarde, zonder hoop op dankbaarheid of begrip van je medemens.’ Tommy Wieringa is niet alleen bezorgd over het boerenland, hij schrijft met dezelfde urgentie over onze cultuur, onze democratie en onze intellectuele vrijheid. De actualiteit is de aanleiding om zijn pen te scherpen, maar steeds weet hij dieper te raken door brandende kwesties in hun historische context te zien en tegelijk een moreel appel te doen. Wieringa excelleert als columnist, zijn stukken geven een indringende analyse van de ontregelingen van onze tijd en zetten daarmee aan tot verder denken en het zoeken naar oplossingen.

Boekennieuws

Wij zijn licht van Gerda Blees is de winnaar van de Boekhandelsprijs 2021

5-3-2021 De roman Wij zijn licht van Gerda Blees heeft de Nederlandse Boekhandelsprijs 2021 gewonnen. Dat is op 4 maart bekendgemaakt bij..

Shortlist Libris Literatuur Prijs 2021 bekendgemaakt

1-3-2021 De beste zes Nederlandstalige romans van het afgelopen jaar die meedingen naar de Libris Literatuur Prijs 2021 zijn door..

Longlist Libris Literatuur Prijs 2021 bekendgemaakt

2-2-2021 De longlist met daarop de achttien kandidaten voor de Libris Literatuur Prijs 2021 is op 1 februari door de jury bekendgemaakt. De..
Lees verder
pro-mbookslibr3 : libris