Openingstijden

 

Vanaf heden is onze winkel weer gewoon open dus u kunt zonder afspraak weer spontaan winkelen en snuffelen! Wel moeten we de veiligheid in acht houden dus anderhalve meter afstand houden van elkaar en een mondkapje dragen. We hopen dat iedereen dat begrijpt en er rekening mee houdt.

 

De openingstijden zijn:

Maandag 13.00 – 17.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag 9.30 – 17.00 uur

en elke laatste zondag van de maand koopzondag van 13.00 – 17.00 uur.

 

Tot snel!

Gouden Boekenspeld uitgereikt

Gerda ontving op 20 januari j.l. de Gouden Boekenspeld! Die kun je al verdienen met 40 bevlogen dienstjaren in het boekenvak maar Gerda heeft er zelfs al 47 op zitten dus werd het hoog tijd om op feestelijke wijze en als totale verrassing de speld toe te kennen! Onze eerste baas Lex de Looff (De Ruiter & Fanoy en Uitgeverij Den Boer/De Ruiter) gaf een mooie speech, er werd nog lang nagepraat en leuke herinneringen werden opgehaald.

Het was een prachtige memorabele avond met een gouden randje!! Gerda straalde en wij zijn trots op haar! Het boekenvak is het mooiste vak dat er bestaat, dat werd door ons allen beaamd!

 

Activiteiten in 't Spui

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 9,99 voor € 4,99
Actieperiode: 28 januari t/m 3 februari

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Leven in de verbeelding, Hella S. Haasse, verschijnt 1 februari. Reserveer nu!

Leven in de verbeelding

Aleid Truijens

€ 34,99
Op 29 september 2011 overleed Hella S. Haasse op 93-jarige leeftijd. Ze liet een groot, veelzijdig en indrukwekkend literair oeuvre na. In de loop van haar leven groeide zij in haar publieke rol van wijze, vriendelijke en evenwichtige beschouwer. Maar wie zat er achter het welbekende beeld dat van haar bestond? Wie was de beroemde schrijfster als dochter, echtgenote en moeder? Aleid Truijens werkte bijna acht jaar lang aan haar biografie, waarvoor ze de medewerking van de erfgenamen en toegang tot het gehele literaire en persoonlijke archief kreeg. De brieven, egodocumenten en gesprekken die zij voerde met mensen die Hella Haasse persoonlijk kenden, leverden opmerkelijke nieuwe informatie op. Haasse mocht dan een zondagskind lijken, zelf vond ze haar leven verre van gemakkelijk. Voor het eerst lezen we hoe ze het conventionele leven probeerde te leiden dat van haar verwacht werd, terwijl ze haar toevlucht zocht in haar verbeelding – alleen daar voelde ze zich thuis. Truijens’ monumentale en rijkgeïllustreerde biografie toont hoe sterk Haasses leven en werk verweven zijn. We zien hoe het meisje dat werd geboren in voormalig Nederlands-Indië en op haar twintigste naar Nederland verhuisde, zich ontwikkelde tot de grootste schrijfster uit ons taalgebied.

Boekennieuws

Nieuwe datum Boekenweek: 9 april t/m 18 april

18-1-2022 De Boekenweek schuift een maand op en wordt gehouden van zaterdag 9 april tot en met maandag 18 april (tweede paasdag). De..

Winnaar van de Mooiste Boekomslag 2021 is Noem geen namen geïllustreerd door Mark Janssen en ontworpen door Nanja Toebak

13-1-2022 Met ruim 20 procent van de stemmen heeft Noem geen namen van Astrid Sy de verkiezing van het Mooiste Boekomslag van 2021 gewonnen...

Ik ga leven van Lale Gül wint NS Publieksprijs 2021

17-11-2021 Ik ga leven van Lale Gül heeft de NS Publieksprijs 2021 gewonnen en is daarmee het Boek van het Jaar 2021. De winnaar werd zojuist..
Lees verder
pro-mbooks2 : libris