Storytiles Vlissingen, stoere stad aan zee: exclusief bij ons verkrijgbaar!

Ja! Ze zijn weer op voorraad!! Blij en trots zijn we op de enige echte Storytile van Vlissingen!

Vanaf nu zijn de tegeltjes in Medium (13x13cm) en Small (10x10cm) weer voor iedereen te koop, exclusief in onze winkel.
Inmiddels ligt ook de miniversie (6x6cm), die als magneet gebruikt kan worden, in de kast.

De tegeltjes zijn speciaal door en voor ons ontworpen door de makers van het Amsterdamse merk Storytiles, de tegels met een verhaal, made in Holland! Er bestonden al een aantal stedentegels en ook van wat Waddeneilanden, maar Vlissingen bestond nog niet en nu de stad zo in opbouw is vonden we het hoog tijd dat deze er kwam. De titel van de tegel is ‘Vlissingen, stoere stad aan zee!’. De iconen die erop afgebeeld staan geven dat ook mooi weer vinden wij. De wethouder Sal Cracau nam een eerste exemplaar in ontvangst en hield daarbij een mooie toespraak.

Prijzen:
Medium StoryTile: € 45,00
Small StoryTile: € 27,50
Mini StoryTile: € 12,95

P.S. De tegels kunnen worden opgehangen, ingemetseld of neergezet. We hebben er ook speciale houdertjes voor, zowel die van hout als de nieuwe 'Golden holdies'.

 

Activiteiten in 't Spui

10
dec
Koopzondag 13.00-17.00 uur Meer informatie
10
dec
Archipel. Een hedendaagse verbeelding. Op 10 december verschijnt Archipel. Een hedendaagse verbeelding, onze nieuwste uitgave binnen de Singersteek Serie, en ditmaal een extra bijzondere: een gedeeltelijke heruitgave van Slauerhoffs.. Meer informatie
17
dec
Koopzondag 13.00-17.00 uur Meer informatie
24
dec
Koopzondag 13.00-17.00 uur Komt u fijn bij ons struinen en inspiratie opdoen? Laat u zich vooral bij ons aan de Oude Markt in Vlissingen verrassen!Naast uiteraard boeken, met een groot assortiment aan literatuur, regionale en.. Meer informatie

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 16,99 voor € 4,99
Actieperiode: 1 t/m 7 december

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Kind & Jeugd

Een speciale selectie van themapagina's voor kinderen en jongvolwassenen

white text

Heartstopper deel 5 - vanaf 7 december verkrijgbaar, Reserveer nu!

Nick en Charlie zijn klaar voor de volgende stap…

Alice Oseman

€ 15,99
Het langverwachte vijfde deel van de Heartstopper-serie!Nick en Charlie hebben veel meegemaakt in de tijd sinds hun ontmoeting. Een eerste crush, het ontdekken van hun seksualiteit en uiteindelijk het uit de kast komen bij familie en vrienden – die niet altijd even begripvol reageren. Nu ze eindelijk die vier belangrijke woorden tegen elkaar gezegd hebben, probeert Charlie zijn moeder over te halen om hem bij Nick te laten slapen. Maar Nick gaat volgend jaar naar de universiteit, waardoor alles op het punt staat te veranderen.Met de Heartstopper-boeken, die door Netflix werden bewerkt tot een razend succesvolle serie, wist Alice Oseman jong en oud te raken. Oseman heeft aangekondigd dat deel 5 niet het laatste deel in de serie zal zijn; er komt nog een zesde boek in de onvergetelijke wereld van Nick en Charlie!Lees alle boeken van Alice Oseman:De Heartstopper-serie:Heartstopper deel 1 – Nick en Charlie ontmoeten elkaar…Heartstopper deel 2 – Nick en Charlie worden verliefd…Heartstopper deel 3 – Nick en Charlie in de stad van de liefde…Heartstopper deel 4 – Nick en Charlie hebben elkaar meer dan ooit nodig…Heartstopper deel 5 – Nick en Charlie zijn klaar voor de volgende stap…Deze winterNick en Charlie*LiefdeloosSolitaire

Boekennieuws

Winnaars van de Food and Friends Gouden Kookboek 2023 zijn bekend

10-11-2023 De winnaars van de Food and Friends Gouden Kookboek vakjuryprijs en publieksprijs zijn zojuist bekend gemaakt. De vakjury..

Mauk van Jan Vantoortelboom wint de Boekenbon Literatuurprijs 2023

9-11-2023 Mauk van Jan Vantoortelboom heeft de Boekenbon Literatuurprijs gewonnen. Dat maakte juryvoorzitter Ingrid van Engelshoven..

De Camino van Anya Niewierra wint NS Publieksprijs 2023

8-11-2023 De Camino van Anya Niewierra wint de NS Publieksprijs 2023 en is daarmee het Boek van het jaar 2023. De winnaar werd zojuist..
Lees verder

.

pro-mbooks3 : libris