Storytiles Vlissingen, stoere stad aan zee:

Ja! Ze zijn weer op voorraad!! Blij en trots zijn we op de enige echte Storytile van Vlissingen!

Vanaf nu zijn de tegeltjes in Medium (13x13cm) en Small (10x10cm) weer voor iedereen te koop, exclusief in onze winkel.

exclusief bij ons verkrijgbaar!

Zeer binnenkort komt daar ook nog een miniversie (6x6cm) bij die ook als magneet gebruikt kan worden.

De tegeltjes zijn speciaal door en voor ons ontworpen door de makers van het Amsterdamse merk Storytiles, de tegels met een verhaal, made in Holland! Er bestonden al een aantal stedentegels en ook van wat Waddeneilanden, maar Vlissingen bestond nog niet en nu de stad zo in opbouw is vonden we het hoog tijd dat deze er kwam. De titel van de tegel is ‘Vlissingen, stoere stad aan zee!’. De iconen die erop afgebeeld staan geven dat ook mooi weer vinden wij. De wethouder Sal Cracau nam een eerste exemplaar in ontvangst en hield daarbij een mooie toespraak.

Prijzen:
Medium StoryTile: € 45,00
Small StoryTile: € 27,50
Mini StoryTile: € 12,95

P.S. De tegels kunnen worden opgehangen, ingemetseld of neergezet. We hebben er ook speciale houdertjes voor, zowel die van hout als de nieuwe 'Golden holdies'.

Activiteiten in 't Spui

26
feb
Koopzondag 13.00-17.00 uur Komt u fijn bij ons struinen en inspiratie opdoen? Laat u zich vooral bij ons aan de Oude Markt in Vlissingen verrassen!Naast uiteraard boeken, met een groot assortiment aan literatuur, regionale en.. Meer informatie

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 14,99 voor € 4,99
Actieperiode: 3 t/m 9 februari

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Molboekje 2023

Wie is de Mol? - Molboekje 2023

Wie is de Mol?

€ 14,99
Het Molboekje 2023 is een niet te missen notitieboekje waarin je al je aantekeningen en wetenswaardigheden kwijt kunt om zo de Mol van het 23e seizoen van Wie is de Mol? te kunnen ontmaskeren. De invulschema’s helpen je bij het ontrafelen van geheimen en trucs van de kandidaten. Het bevat korte biografieën van de deelnemers en interessante informatie over de omgeving waarin het spel zich dit jaar afspeelt. Ook bevat het boekje leuke weetjes en interviews met de finalisten en de Mol van het vorige seizoen, evenals een voorwoord en dagboekaantekeningen van presentator Rik van de Westelaken.

Boekennieuws

Winnaar van de Mooiste Boekomslag 2022 is November van Thomas Olde Heuvelt ontworpen door DPS Design & Prepress studio

24-1-2023 Met ruim 13 procent van de stemmen heeft November de verkiezing van het Mooiste Boekomslag van 2022 gewonnen. Het omslag is..

Het lied van ooievaar en dromedaris van Anjet Daanje wint de Boekenbon Literatuurprijs 2022

10-11-2022 Het lied van ooievaar en dromedaris van Anjet Daanje heeft de Boekenbon Literatuurprijs gewonnen. De jury onder leiding van Guy..

De zwijger van René van Stipriaan wint de Libris Geschiedenis Prijs 2022

30-10-2022 De zwijger van René van Stipriaan heeft de 15e Libris Geschiedenis Prijs gewonnen en het bijbehorende prijzengeld van 20.000 euro...
Lees verder
pro-mbooks3 : libris