Zondag 26 maart 2023: Koopzondag 13.00-17.00 uur

Komt u fijn bij ons struinen en inspiratie opdoen?
Laat u zich vooral bij ons aan de Oude Markt in Vlissingen verrassen!

Naast uiteraard boeken, met een groot assortiment aan literatuur, regionale en kinderboeken, hebben we allerlei ander leuks voor u verzameld! En slaat u ook zeker onze shop-in-shop vól nieuw vinyl van platenbaas Wouter niet over. We horen regelmatig dat hij zo'n goed en divers assortiment heeft!

Uiteraard vindt u bij ons echte Zeeuwse waar. Want 'koop lokaal' passen wij ook graag toe op onze inkoop!
Zo behoren wij al vanaf het begin tot de eerste verkooppunten van de prachtige handbeschilderde oesters van Zeeuws Blauw. Voor het gevilte moois van Sjaal met Verhaal (behalve sjaals;) maken wij graag ruim plek in de winkel; dit fairtrade bedrijf is gestart door een Middelburgse. Van het mooie Zeeuwse merk Anovi hebben we (verzilverd) tinnen bestek liggen, bijvoorbeeld voor het - zeer in stijl!- eten van mossels of tapas.

 

Storytiles Vlissingen, stoere stad aan zee: exclusief bij ons verkrijgbaar!

Ja! Ze zijn weer op voorraad!! Blij en trots zijn we op de enige echte Storytile van Vlissingen!

Vanaf nu zijn de tegeltjes in Medium (13x13cm) en Small (10x10cm) weer voor iedereen te koop, exclusief in onze winkel.
Inmiddels ligt ook de miniversie (6x6cm), die als magneet gebruikt kan worden, in de kast.

De tegeltjes zijn speciaal door en voor ons ontworpen door de makers van het Amsterdamse merk Storytiles, de tegels met een verhaal, made in Holland! Er bestonden al een aantal stedentegels en ook van wat Waddeneilanden, maar Vlissingen bestond nog niet en nu de stad zo in opbouw is vonden we het hoog tijd dat deze er kwam. De titel van de tegel is ‘Vlissingen, stoere stad aan zee!’. De iconen die erop afgebeeld staan geven dat ook mooi weer vinden wij. De wethouder Sal Cracau nam een eerste exemplaar in ontvangst en hield daarbij een mooie toespraak.

Prijzen:
Medium StoryTile: € 45,00
Small StoryTile: € 27,50
Mini StoryTile: € 12,95

P.S. De tegels kunnen worden opgehangen, ingemetseld of neergezet. We hebben er ook speciale houdertjes voor, zowel die van hout als de nieuwe 'Golden holdies'.

 

Activiteiten in 't Spui

15
apr
Zaterdag 15 april 15.00-16.00 uur: Lezing Saskia Maaskant Op zaterdag 15 april hebben we bij ons in Vlissingen een lezing met Saskia Maaskant. Zij is bij ons te gast over haar nieuwste roman 'Bijna iedereen heeft kanker'.Deze laatste bundel van Saskia.. Meer informatie
30
apr
Zondag 30 april 2023: Koopzondag 13.00-17.00 uur Komt u fijn bij ons struinen en inspiratie opdoen, ook op deze Koningsdag? Laat u zich vooral bij ons aan de Oude Markt in Vlissingen verrassen!Naast uiteraard boeken, met een groot assortiment aan.. Meer informatie

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 24 t/m 30 maart

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Deel 2 van de Waldfriede-serie

Lichtpunt

Corina Bomann

€ 22,99
Via het leven en de liefdes van het personeel van het Waldfriede-ziekenhuis komt dertig jaar Berlijnse geschiedenis tot levenBerlijn, 1929. Als het Waldfriede-ziekenhuis eindelijk naam heeft gemaakt dreigt de toekomst er radicaal anders uit te gaan zien. Nu een nieuwe golf van werkloosheid en armoede plaatsvindt vallen mensen makkelijk voor de beloftes van de nationaalsocialisten. Directeur Louis Conradi voelt de veranderingen aan en houdt de sympathie voor de partij angstvallig in de gaten. De constante zorgen eisen hun tol: Conradi’s gezondheid gaat hard achteruit, maar hij moet zich sterk houden voor zijn patiënten en zijn personeel. En dus houdt hij zijn kwalen geheim, zelfs voor Hanna.De komst van de jonge verpleegster Lilly Wegner is een frisse wind door het ziekenhuis, zeker als er iets moois opbloeit tussen haar en dokter Rudolph Kirsch. Maar hun liefde wordt al snel overschaduwd door angst: Kirsch is Joods. Als de Rassenwetten worden ingevoerd en alle Joodse werknemers worden ontslagen staan Lilly en Rudolph voor een onmogelijke keuze. Waar kunnen ze heen nu het net zich steeds dichter sluit?In de pers‘Ideaal recept voor een bestseller.’ NRC‘Genieten en dan met smart wachten op het volgende deel.’ De Telegraaf‘Dat ze pageturners kan schrijven heeft Corina Bomann ruimschoots bewezen.’ Nederlands Dagblad

Boekennieuws

Shortlist Hebban Thrillerprijs 2023 bekend

16-3-2023 De genomineerden voor de Hebban Thrillerprijs 2023 zijn bekend. De volgende titels maken kans op de prijs: Het verkeerde meisje..

Gouden Boeken voor Rutger Vink en Thomas van Grinsven

16-3-2023 YouTubers Rutger Vink en Thomas van Grinsven ontvingen maar liefst twee Gouden Boeken. Van zowel De magische halsband als De..

Shortlist Libris Literatuur Prijs 2023 bekendgemaakt

6-3-2023 De beste zes Nederlandstalige romans van het afgelopen jaar die meedingen naar de Libris Literatuur Prijs 2023 zijn vandaag door..
Lees verder
pro-mbooks3 : libris