De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Lockdown…

Onwerkelijk nog maar waar... ook onze winkel moet dicht blijven. Maar natuurlijk zijn wij er wel gewoon elke dag! Wij bezorgen graag bij u aan huis, binnen de regio per fiets of auto (vaak nog dezelfde dag als de bestelling voorradig is) en buiten de regio versturen we per post (in bijna alle gevallen zonder portokosten!). Verder zijn we telefonisch, per mail, Social Media en via onze website met webshop bereikbaar! Kortom, we helpen u graag aan de laatste kerstcadeaus, de mooiste boeken om deze tijden door te komen of een leuke legpuzzel, een gekke gadget en ga zo maar door! Ook voor tips kunt u uiteraard bij ons terecht! Blijf gezond allemaal en blijf ons volgen! Moedig voorwaarts!

U kunt ons bellen: 0118 – 855188 of mailen: [email protected]

 

INFO

Een laatste post van 2020, vandaag staan we nog tot 16.00u in de winkel voor u klaar voor de laatste bezorgbestellingen!

Daarna gaan we het nieuwe jaar in vol goede zin en moed vanaf maandag 4 januari.

Zaterdag 2 januari zijn we wel gewoon via de mail, website en social media bereikbaar, zoals we dat altijd zijn.

Wij wensen iedereen een mooie jaarwisseling en tot in 2021!! Lieve groet, team Spui

 

p.s. Gedicht van Jacob Israël de Haan, beeld Johan Lennarts. @ditisplint

Activiteiten in 't Spui

Ebook van de Week

Van € 11,99 voor € 4,99
Actieperiode: 22 t/m 28 januari 2021

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

De zevende zus van Lucinda Riley verschijnt 6 mei, reserveer nu!

De zevende zus

Lucinda Riley

€ 24,99
Na de onthulling van Georg Hoffman dat de missende zus misschien is gevonden, ontdekken Maia en Ally dat er maar twee aanwijzingen zijn: het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland en een tekening van een bijzondere stervormige ring. Ze besluiten dat CeCe, die in Australië woont, op onderzoek uit moet. Er begint een race tegen de klok om de ontbrekende zus te vinden, en de zoektocht voert de zussen over de hele wereld. Elke zus probeert haar spoor te volgen - in Nieuw Zeeland, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland - maar ze lijken steeds een stap achter te lopen...

Boekennieuws

De meeste mensen deugen van Rutger Bregman wint NS Publieksprijs 2020

18-11-2020 De meeste mensen deugen van Rutger Bregman (de Correspondent) heeft de NS Publieksprijs 2020 gewonnen en is daarmee het Boek van..

Oek de Jong wint de Boekenbon Literatuur Prijs

12-11-2020 Oek de Jong heeft de Boekenbon Literatuur Prijs gewonnen voor zijn roman ‘Zwarte schuur’. De voorzitter van de Stichting..

De Grote Vriendelijke Podcast wint de Dutch Podcast Award

5-11-2020 Vanochtend heeft BNR Nieuwsradio bekendgemaakt dat De Grote Vriendelijke Podcast de Dutch Podcast Award in de categorie Cultuur..
Lees verder
pro-mbookslibr1 : libris